Νίκη στο Αγγελόκαστρο για την ΑΕΜ

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Α΄ ΕΠΣΝΑ επέστρεψε η Α.Ε. Μεσολογγίου που επιβλήθηκε του Αχελώου στο Αγγελόκαστρο με σκορ 3 – 1. Η ομάδα του Χρήστου Ζαρκαβέλη έμεινε μόλις στο 9΄ πίσω στο σκορ, όμως ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε ένα σημαντικό “τρίποντο” σε μια δύσκολη έδρα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ καλά για τους γηπεδούχους που πήραν το προβάδισμα στο 9ο λεπτό. Ο Μπακογιάννης έκλεψε τη μπάλα από το Δενδρινό και με όμορφο πλασέ έκανε το 1 – 0. Ο Δενδρινός στο 13΄ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 23΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεκτάριου Ζέρβα ο αρχηγός των “κανονιέρηδων” με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του ημιχρόνου ο Κοντομήτσος έδιωξε πριν τη γραμμή τη μπάλα σε κεφαλιά του Αλεξάκη στο 43΄.
Στο 58΄ ο Κράνης από καλή θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά με τη μπάλα να περνά μακρυά από την εστία και στο 62΄ η Α.Ε.Μ. πήρε προβάδισμα με μονοκόμματο σουτ του Νεκτάριου Ζέρβα από το ύψος της περιοχής. Στο 79΄ ο Δημήτρης Ζέρβας δεν επέτρεψε στο Ρουσογιάννη να απειλήσει από καλή θέση και στο επόμενο λεπτό ο Μιχάλης Μπούτιβας απέκρουσε το σουτ του Βασιλάρη. Οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” τη νίκη στο 82΄ με εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Κράνης δε νίκησε το Μπούτιβα σε τετ α τετ.

Το φιλμ του αγώνα.

9΄ Γκολ. Ο Μπακογιάννης κλέβει τη μπάλα από το Δενδρινό και με πλασέ νικάει το Δημήτρη Ζέρβα κάνοντας το 1 – 0.
13΄ Φάουλ του Νεκτάριου Ζέρβα ο Δενδρινός με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
17΄ Σέντρα σουτ του Λάμπρου Ζαλοκώστα δε μπορεί να μπει στην πορεία συμπαίκτης του και η μπάλα φεύγει άουτ.
23΄ Γκολ. Κόρνερ του Νεκτάριου Ζέρβα ο Δενδρινός με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1 – 1.
43΄ Κόρνερ του Μάριου Σαγάνα ο Αλεξάκης πιάνει την κεφαλιά και ο Κοντομήτσος διώχνει πριν τη γραμμή.
58΄ Κόρνερ του Νεκτάριου Ζέρβα ο Κράνης από καλή θέση δεν έπιασε καλά την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε μακρυά από την εστία του Μπούτιβα.
62΄ Γκολ. Ο Νεκτάριος Ζέρβας στο ύψος της περιοχής κοντρολάρει και με μονοκόμματο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 2.
79΄ Σέντρα του Μάριου Σαγάνα ο Πελεκάνος δε βρίσκει καλά τη μπάλα που φτάνει στο Ρουσογιάννη με το Δημήτρη Ζέρβα να πέφτει στα πόδια του και να μαζεύει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.
80΄ Ο Βασιλάρης μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, κάνει το συρτό σουτ και ο Μπούτιβας αποκρούει.
82΄ Γκολ. Ο Βασιλάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 – 3.
83΄ Ο Κράνης βγαίνει στην αντεπίθεση πλασάρει το Μπούτιβα που βγήκε εκτός περιοχής με τη μπάλα να κοντράρει στον τερματοφύλακα του Αχελώου και να επιβραδύνει δίνοντας την ευκαιρία στον Αλεξάκη να διώξει.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης): Μπούτιβας Μ., Σαγάνας Γ. (65΄ Πελεκάνος), Μπαμπάτσικος, Μπέτσικας, Αλεξάκης, Μπακογιάννης (73΄ λ.τ. Καραλής Σ.), Σαγάνας Μ., Ζαλοκώστας Λ., Ρουσογιάννης, Καπώνης, Φούντας.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαρκαβέλης): Ζέρβας Δ., Κάκκος (46΄ Μπαλαούρας), Κοντομήτσος, Τραγουλιάς, Πασπαλιάρης, Δενδρινός, Βρέττας (86΄ Πατσουράκης), Ζαχαράκης, Κράνης, Ζέρβας Ν., Βασιλάρης (88΄ Καβαλάρης).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...