ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Σύσκεψη στο δημαρχείο για το ΤΕΙ-Τι αποφασίστηκε;

-Aπόσυρση της πρότασης και ίδρυση Πανεπιστημίου στην Αιτωλ/νία

Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στην Βουλή για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, καταργεί το τμήμα του ΤΕΙ στη Ναύπακτο και το μεταφέρει στην Πάτρα, υπαγόμενο μάλιστα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη!

Ζητούμε την απόσυρση της πρότασης που αφορά στην Αιτωλοακαρνανία και απαιτούμε την ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας, με έδρα στην Αιτωλοακαρνανία. Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει πέραν των προβλεπόμενων σχολών στο Νομό και τα τμήματα που έχουν έδρα στην Πάτρα και υπάγονται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η ίδρυση του Πανεπιστημιακού Ερευνητικού Κέντρου στη Ναύπακτο σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί ισοδύναμο της μέχρι τώρα ύπαρξης ενός επιτυχημένου τμήματος Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και δεν αρκεί να αντισταθμίσει τη μη ίδρυση Πανεπιστημίου Δυτικής Ελλάδας με τμήμα/τα και στην πόλη της Ναυπάκτου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάρτε το αποφαση. Το τμήμα δε θα κάτσει άλλο να βουλιάζει στο Αντιρριο. Θα βάλει πλωρη για Πάτρα. Αυτό θέλους και οι φοοτητές και οι περισσότεροι καθηγητές. Ας κάνατε μόνημες εγκαταστάσεις τόσα χρόνια, για να μην έφευγε ποτέ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...