ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Γριμπόβου

Έπειτα από συνεργασία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπάκτου με την ΔΕΥΑΝ ολοκληρώθηκαν οι εργασίες υδροδότησης της παραλίας του Γριμπόβου από τις πηγές του Νόβα (δίπλα από τα ΚΕΠ). Συγκεκριμένα όλες οι ντουζιέρες, οι βρύσες αλλά και τα πλατάνια στο Γρίμποβο υδροδοτούνται πλέον από τα εκατοντάδες κυβικά νερού που ρέουν δίπλα από τα ΚΕΠ και όχι από το δίκτυο της ΔΕΥΑΝ.
Για την ολοκλήρωση των εργασιών το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο παρείχε τον εξοπλισμό, ενώ όλες οι εργασίες έγιναν αποκλειστικά από το προσωπικό της ΔΕΥΑΝ. Η εγκατάσταση προβλέπετε να επεκταθεί στο Λιμάνι και την Ψανή εφόσον ρυθμισθούν κάποιες εκκρεμότητες με την αρχαιολογία.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Θωμάς Κοτρωνιάς δήλωσε : «Το κόστος υδροδότησης της Γριμπόβου με άντληση νερού από τις πηγές της Βαρναράχης ήταν πολύ μεγάλο και μη ανταποδοτικό για την ΔΕΥΑΝ. Πλέον αυτή η αδικία αποκαθίσταται και η ΔΕΥΑΝ μειώνει σημαντικά τα έξοδα της», ενώ ο Πρόεδρος του ΔΛΤΝ Αντώνιος Φράγκος τόνισε: «Τόσα χρόνια εκατοντάδες κυβικά νερού καταλήγουν στη θάλασσα από τις πηγές του Νόβα, από τις πηγές που κάποτε υδροδοτούσαν την Ναύπακτο, ενώ οι ντουζιέρες και τα πλατάνια του Γριμπόβου υδροδοτούνταν από πόσιμο νερό της ΔΕΥΑΝ. Με το έργο αυτό ουσιαστικά πράττουμε το αυτονόητο. Παρέχουμε δωρεάν νερό στην παραλία του Γριμπόβου με σκοπό στο επόμενο διάστημα να καλύψουμε το Λιμάνι και την Ψανή»



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...