ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Επίσκεψη Θεοδωρακη στο δημαρχείο-Δηλώσεις-Βόλτα στην πόλη-(Βιντεο)

Το κατώφλι του δημαρχείου πέρασε στις 14.00 μετά το μεσημερι ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του “ΠΟΤΑΜΙΟΥ” Στ.Θεοδωράκης προερχόμενος από το Μεσολόγγι.

Ο κ. Θεοδωράκης που περιοδεύει για δεύτερη μέρα το νομό,έγινε δεκτός από τον δήμαρχο Ναυπακτίας Τ.Λουκόπουλο.Στο δημαρχείο επίσης τον ανέμεναν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντάς,οι αντιδήμαρχοι Καρακώστας και Σύψας αλλά και ο πρόεδρος του δημοτικού λιμενικού ταμείου Αντ.Φράγκος.

Ο πρόεδρος του Παταμιού που συνοδευόταν από την υποψήφια με το κόμα στις τελευταίες εκλογές Ναυπάκτια Χρ.Φούντζουλα,είχε 15 λεπτη περίπιου συναντηση με τον δήμαρχο κ.Λουκόπουλο ο οποίος του ανεπτυξε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία,ενώ αμέσως μετά έκαναν δηλώσεις.

Μάλιστα ο κ.Λουκόπουλος,χάρισε μια σειρα γραμματοσήμων με θέμα την περίφημη Ναυπμαχία της Ναυπάκτου,ενώ ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου,χάρισε στον κ. Θεοδωράκη μια έκδοση του δήμου σχετικά με την ιστορία τη φύση ,τον πολιτισμό της περιοχής,καθώς και μια έκδοση με τον  γαστριμαργικό παράδεισο της Ναυπακτίας.

Στη συνέχεια πεζή έκαναν βόλτα στους δρόμους της πόλης και είχε συνομιλία με πολίτες.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...