Ναύπακτος: Ο υπουργός ήρθε……..αλλά βρήκε πόρτα κλειστή (Βίντεο)

Γ.Σιαμαντάς: “Eίμαστε σύντροφοι με τον υπουργό και τα’χουμε λύσει τα προβλήματά μας”…είπε αστειευόμενος καταφθάνοντας στο δημαρχείο

H ώρα είχε πάει 2.20 όταν κατεύθασαν έξω από το δημαρχείο Ναυπακτίας το αυτοκίνητο του υπουργού Αγροτικής ανάπτυξης κου Αποστόλου και δύο συνοδευτικά.

Παράλληλα μαζί του κατεύθασε και το αυτοκίνητο της αντιπεριφέρειας με την κ. Σταρακά,τον κ. Λύτρα και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Ο κ. Υπουργός εφθασε στην Ναύπακτο έπειτα από συνάντηση με τον δήμαρχο Ναυπακτίας και άλλους τοπικούς φορείς στον Γαλατά.

Φαίνεται όμως ότι ο υπουργός έφθασε πιο γρήγορα και υποχρεώθηκε να περιμένει προκειμένου να επιστρέψουν και  οι τοπικοί μας παράγοντες και να μπορέσουν να τον υποδεχθούν ως είθισται.Άλλωστε δεν είχε γίνει καμία μέριμνα ώστε να βρίσκεται κάποιος αρμόδιος υπάλληλος ή άλλος υπηρεσιακός προκειμένου να έχει ανοιχτό το δηματικό κατάστημα.

  • Αντι αυτού μάλλον ο υπουργός όπως αποδείχθηκε,ήταν αυτός που υποδέχθηκε με πολύ ευγένεια τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Γ.Σιαμαντά,ο οποίος έσπευσε βεβαίως να αστειευτεί με τον υπουργό λέγοντας ότι αυτά μεταξύ συντρόφων γίνονται .“Eίμαστε σύντροφοι με τον υπουργό και τα έχουμε λύσει τα προβλήματά μας”



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...