Νεκρός από αλβανικά πυρά ο ομοεθνής που ύψωσε τη σημαία

Νεκρός από αλβανικά πυρά ο ομοεθνής που ύψωσε τη σημαία

Νεκρός από πυρά αστυνομικών έπεσε ο 35χρονος Ελληνας, τον οποίο καταδίωκαν οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας της Αλβανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής των πυροβολισμών.

Νωρίτερα, ο 35χρονος, ύψωσε στην Αλβανία ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων για την 28η Οκτωβρίου, στο Χωριό Βουλιαράτι.

Μετά από λίγο επενέβη η αλβανική αστυνομία και κατέβασε τη σημαία, με αποτέλεσμα, ο ομοεθνής να αρχίσει να πυροβολεί εναντίον τους με ενα καλάσνικοφ.

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι τρύπες από τις σφαίρες στα περιπολικά της αλβανικής αστυνομίας.

γφσ

ξφ

Λίγη ώρρα αργότερα, ο 35χρονος έπεφτε νεκρός από τα πυρά των Αλβανών αστυνομικών.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης της Αλβανίας ο 35χρονος Κωσταντίνος Κατσιφάς έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα, ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας των συνδέουν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

ασδ

Στο προσωπικό του προφίλ στο facebook υπάρχουν μηνύματα που στρέφονται κατά των κυβερνήσεων της Ελλάδας και της Αλβανίας, και καλεί τους Έλληνες ομοεθνείς να «στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση».

αασ

 

τρες

Το Βουλιαράτι (αλβανικά: Bularat) αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο, στη νότια Αλβανία. Βρίσκεται σε υψόμετρο περίπου 350 μέτρων, απέχει 6 χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα και υπάγεται στο νομό Αργυροκάστρου.

εςε

Τα μέσα δημοσίευσαν και την φωτογραφία του.

γφδ

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/345811-Nekros-apo-albanika-pyra-o-omoethnes-poy-ypsose-te-semaia ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...