Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο στην Ημαθία

Νεκρός 17χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στο γήπεδο στην Ημαθία

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ημαθίας έπειτα από την είδηση του θανάτου του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη.

Ο έφηβος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με τον Φίλιππο Μελίκης σύμφωνα με όσα μεταδίδει το veriotis.gr.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τη Μελίκη, ο Χρήστος Πετρίδης κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αμέσως έγιναν προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο.

Φέρεται να είχε πάθει ανακοπή, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως του είχε γυρίσει και η γλώσσα.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών τόσο στο Νοσοκομείο της Νάουσας που μεταφέρθηκε αρχικά, όσο και στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Χθες το βράδυ έγινε γνωστό πως πέθανε λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινωνία.

Συλλυπητήριο μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη για τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Πετρίδη

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Χαρίεσσας και εξαίρετου αθλητή, Χρήστου Πετρίδη, που έφυγε από κοντά μας, με τόσο απροσδόκητο και τραγικό τρόπο.

Συμμερίζομαι ταυτόχρονα τη βαθειά θλίψη του Σωματείου, των συμπαικτών, των προπονητών και όλων των φιλάθλων της ομάδας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή καθώς και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ημαθίας για την οδυνηρή απώλεια»

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/354553-Nekros-17chronos-podosphairistes-poy-katerreyse-sto-gepedo-sten-Emathia ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...