ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

Την προτελευταία αγωνιστική για την Α΄ φάση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ το παιδικό του ΠΑΣ Ναυπάκτου πήρε την νίκη στον Αστακό απέναντι στην ομάδα του Αίολου Αστακού. Τα παιδιά του ΠΑΣ χωρίς συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στην επίθεση και στην άμυνα, άφησαν την γηπεδούχο ομάδα να ελέγχει το ρυθμό και με το τέλος του 3ου δεκαλέπτου να είναι 1 πόντο πίσω 42-41. Στο 4ο δεκάλεπτο τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου ανέβασαν την πίεση στην άμυνα και με περισσότερες λύσεις στην επίθεση έκαναν ένα επιμέρους 06-18 και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 48-59.

Την Κυριακή 17/02/2019 στις 17:00 στο κλειστό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου ο ΠΑΣ Ναυπάκτου υποδέχεται την πρωτοπόρο του ομίλου Άλφα ’93 σε έναν αγώνα όπου θα κριθεί η πρώτη θέση, καθώς η ομάδα του ΠΑΣ θέλει νίκη με διαφορά τεσσάρων πόντων και πάνω για να πάρει την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα παιδιά του ΠΑΣ καλούν το φίλαθλο κοινό της Ναυπάκτου να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά τους.

 

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ    48 – 59

Δεκάλεπτα:  Α 04-13, Β 22-17, Γ 16-11, Δ 06-18

Π.Α.Σ. ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Ζησιμόπουλος Θ.):Ντάλλας Φ. 14, Κουτσογιάννης Χρ. 3, Βελέντζάς Κ.,   Χολέβας Ι. 2, Αλεξόπουλος Κ., Μίχος Ι., Σταμάτης Π. 1, Γαλάνης Ν. 7(1), Κουφογιάννης Β. 2,  Σταμούτσος Β., Μανταρίνης Α. 12(2), Αναγνωστόπουλος Φ. 16.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...