Νούλας:Τέλος στην Υποκρισία και στις Αναλήθειες της Δημοτικής Αρχής

Θάρσει. Λέγων τ’ αληθές ου σφαλεί ποτε. (Έχε θάρρος. Όταν λες την αλήθεια, δε θα κάνεις ποτέ λάθος) ΣΟΦΟΚΛΗΣ.

Τέλος στην Υποκρισία και στις Αναλήθειες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κου ΜΠΟΥΛΕ έδωσε η Δ/ση Υγιεινής με τις πρόσφατες μετρήσεις των νερών στον  πρώην Δήμο Πυλήνης.

Ο Δήμος Ναυπακτίας , μετά από εντολή της Δ/σης Υγιεινής διέκοψε την παροχή νερού  στα  χωριά Παλαιόπυργος, Μηλιά, Στράνωμα, Ποκίστα ,Στύλια, Κάμπος Σίμου και Φαμήλα διότι  αυτά  βρέθηκαν, για άλλη μια φορά,  ακατάλληλα προς ΠΟΣΗ.

 

Η παράταξή μας από τις αρχές του καλοκαιριού είχε επισείσει την προσοχή για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά η Δημοτική αρχή εγκληματικά κώφευε.

Όταν  στη συνέχεια ζητήσαμε εγγράφως τα αποτελέσματα των εξετασθέντων  από το Πανεπιστήμιο Πατρών δειγμάτων, που δυστυχώς  στην πλειοψηφία τους στην Πυλήνη βρέθηκαν ακατάλληλα προς πόση και εκφράσαμε τις έντονες ανησυχίες μας,  αντί η Δημοτική αρχή  να πράξει το αυτονόητο και   να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του Πανεπιστημίου,  Μας κατηγόρησε ότι δυσφημούμε την Περιοχή.

 Ήδη οι έγγραφες ανακοινώσεις  του Δήμου, με υπογραφή Αντιδημάρχου, για την υπάρχουσα κατάσταση κοσμούν τα καφενεία των χωριών  ΄΄  … μέχρι νεωτέρας δεν πρέπει να πίνουν νερό από το δίκτυο…΄΄.   

Σήμερα τι έχετε να μας πείτε;

Είχαμε ή δεν είχαμε δίκαιο όταν έγκαιρα επισημαίναμε την προκλητική  αδιαφορία  σας σε βάρος της υγείας των κατοίκων της Πυλήνης;

Έχετε το θάρρος και την πολιτική παρρησία  κε  Δήμαρχε να ζητήσετε έστω και ένα συγνώμη από τους Πυλήνιους ;

   Γιατί δεν ανακοινώνετε  και τα αποτελέσματα των δειγμάτων νερού για τα  προηγούμενα χρόνια που ήσασταν Δήμαρχος Πυλήνης ;

  Έχω καθήκον έναντι  των συνδημοτών μου  να ζητήσω από τις αρμόδιες  Κρατικές Αρχές να ενεργήσουν άμεσα και να αποδώσουν ευθύνες εκεί που σίγουρα από πρόθεση  υπάρχουν.

 

                                                                Κωνσταντίνος  Νούλας

                                                         Δημοτικός Σύμβουλος Ναυπακτίας.

                                                                (Δ.Ε. Πυλήνης)



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...