Νταϊάνα: Εξώφυλλο στο “Paris Match”

Νταϊάνα: Εξώφυλλο στο
Δεκαπέντε χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνας, το Γαλλικό περιοδικό «Paris Match» κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα με ένα υπέροχο αφιέρωμα στην γυναίκα που αγάπησε όλος ο πλανήτης.
Με τον τίτλο «Νταιάνα, ένας μύθος» το κορυφαίο γυναικείο περιοδικό φιλοξενεί στο εξώφυλλο  του μια υπέροχη φωτογραφία της, ενώ στο πολυσέλιδο αφιέρωμα, οι αναγνώστες μπορούν να θαυμάσουν την αγαπημένη πριγκίπισσα του λαού σε διάφορα φωτογραφικά εσταντανέ από τις κοσμικές, φιλανθρωπικές αλλά και πιο προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε με την αφορμή της συμπλήρωσης σήμερα 31 Αυγούστου, 15 χρόνων από τον τραγικό θάνατο της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε τούνελ του Παρισιού σε ηλικία μόλις 36 ετών. Ο θάνατος της Νταιάνα αποτέλεσε πρώτη είδηση διεθνώς τότε, ενώ σε όλη την Αγγλία και ιδίως τη βασιλική οικογένεια, το σοκ ήταν πολύ μεγάλο ενώ οι εκδηλώσεις πένθους για την αγαπημένη τους πριγκίπισσα κράτησαν μέρες.

Η Νταιάνα ένα περίπου χρόνο πριν, στις 28 Αυγούστου του 1996 είχε δώσει και επίσημα τέλος με διαζύγιο στο γάμο της (29 Ιουλίου 1981) με τον Πρίγκιπα Κάρολο, γιο της Βασίλισσας Ελισάβετ. Από το γάμο της απέκτησε δύο παιδιά, τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ που πέρυσι παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Χάρι.

Οι σελίδες του Paris Match περιλαμβάνουν φωτογραφίες της υπέρκομψης Νταιάνα τραβηγμένες από τον αγαπημένο φωτογράφο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, Patrick Demarchelier.

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...