Ντουτέρτε σε στρατιώτες: Βιάστε τρεις… και αναλαμβάνω την ευθύνη!

Τα βλέμματα πάνω του τράβηξε για ακόμα μία φορά ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε που φέρεται να είπε στους στρατιώτες που «εφαρμόζουν τον στρατιωτικό νόμο» στην επαρχία Μιντανάο, ότι μπορούν να βιάσουν ακόμη και τρεις γυναίκες, καθώς ο ίδιος είναι πρόθυμος να αναλάβει την ευθύνη των πράξεών τους.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, που έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στη χώρα για να αντιμετωπίσει την απειλή των τζιχαντιστών, επισκέφθηκε την περιοχή που διεξάγονται οι μάχες του κυβερνητικού στρατού με ομάδες τζιχαντιστών.

Ο Ντουτέρτε, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν διεθνή Μέσα, είπε στους στρατιώτες «αν έχετε βιάσει τρεις, θα το αναλάβω εγώ, αυτά είναι για μένα. Εσείς κάντε τη δουλειά σας (σ.σ. δηλαδή τη μάχη με τους τζιχαντιστές) και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μου».

«Η περιοχή βρίσκεται υπό στρατιωτικό νόμο και οι συνέπειες, αλλά και οι διακλαδώσεις βαραίνουν εμένα και μόνο εμένα», πρόσθεσε ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ο οποίος, με αυτόν τον… περίεργο τρόπο, θέλησε να δώσει στους στρατιώτες του να καταλάβουν, ότι πάνω από ο,τιδήποτε βρίσκεται η επίτευξη του στόχου, δηλαδή η νίκη απέναντι στους τζιχαντιστές που θέλησαν να καταλάβουν το νησί Μιντανάο.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/285888-Ntoyterte-se-stratiotes-Biaste-treis-kai-analambano-ten-eythyne ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...