Ξεκινά το έργο αποχέτευσης στην Αιγιάλεια

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στη συνεδρίαση της Πέμπτης 23ης Αυγούστου, εγκρίθηκε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο «Κατασκευή κεντρικών αποχετευτικών αγωγών παραλιακών οικισμών από Ερινεό έως Αιγείρα».

Την κατασκευή του έργου ανέλαβε η Τεχνική εταιρεία «Μεσόγειος Α.Ε.» και ο προϋπολογισμός του έργου στα 37,7 εκατ. ευρώ.

Στην ίδια συνεδρίαση, μεταξύ άλλων, εγκρίθηκε το πρακτικό της δημοπρασίας για την εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο που συνδέει την εθνική οδό Πατρών-Πύργου με την επαρχιακή οδό Ανδραβίδας-Τραγανού με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ. Επίσης εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για την εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στον κόμβο Δημοκρατίας-Ειρήνης και Φιλίας στα Δεμένικα με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ.

Τέλος εγκρίθηκε το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για το έργο που περιλαμβάνει τμηματικές ανακατασκευές ασφαλτοταπήτων, κοπής δένδρων και καθαρισμού τάφρων στην εθνική οδό Αγρινίου-Θέρμου με προϋπολογισμό 200.000 ευρώ.

Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που συνήλθε υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γ. Γεωργιόπουλου, πήραν μέρος τα μέλη της Χριστίνα Σταρακά, Σ. Αυγέρης, Α. Μαρίνος, Ν. Μιχαλοπουλος, Ν. Τσάνης και Ν. Πυλαρινός.

Ενημέρωση



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...