Οι λακκούβες στο δρόμο Γαβρολιμνης-Τρικόρφου θέτουν σε κίνδυνο τους πολίτες. Δεν ξέρει ο κ. Καρακώστας σε ποιον ανήκει ο δρόμος;;;

Καταγγελία πολίτη για τον αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα – Δεν γνώριζε ποιανού αρμοδιότητα είναι η επούλωση λακκουβών. 

Οι λακκούβες στο δρόμο Γαβρολίμνης -Τρικόρφου δοκιμάζουν τα αμορτισέρ και τα νεύρα των οδηγών και θέτουν συγχρόνως σε κίνδυνο τις ζωές πάρα πολλών ανθρώπων που διέρχονται. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Βασίλης Μαστραπάς κάτοικος Γαβρολίμνης μας περιέγραψε ένα απίστευτο περιστατικό μετά από συνάντηση με αντιδήμαρχο.

Η ιστορία αρχίζει ως εξής ο κ. Μαστραπάς το βράδυ της Κυριακής είχε Άγιο καθώς  παραλίγο να έχει τροχαίο ατύχημα στο σημείο που θα βλέπετε στο βίντεο. Την επόμενη μέρα (Δευτέρα) μετά από το περιστατικό που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή του επισκέφτηκε την τεχνική υπηρεσία και συνάντησε τον αντιδήμαρχο κ. Καρακώστα όπου του παρουσίασε το πρόβλημα και του είπε πως υπάρχει κίνδυνος.

Ο κ. Καρακώστας σύμφωνα με τα λεγόμενα του πολίτη  είπε ότι δεν γνωρίζει αν είναι αρμοδιότητα του Δήμου ή κάποιας άλλης υπηρεσίας η επισκευή του δρόμου. Επίσης τον ενημέρωσε ότι με βροχή δεν θα μπορούσε να πέσει Πίσα.

Εμείς να τον ενημερώσουμε από την  πλευρά μας και προηγούμενο ρεπορτάζ που είχαμε κάνει πως οι λακκούβες αν υπήρχε βούληση θα έπρεπε ήδη να μην υπάρχουν. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών δυόμιση χρόνια θητείας να επικαλείται σήμερα ότι δεν γνωρίζει σε ποιου δικαιοδοσία  είναι οι δρόμοι εντός του Δήμου Ναυπακτίας και μάλιστα κεντρικοί , οδοί που συνδέουν μεγάλους οικισμούς. Πως μετά από δύο χρόνια δεν έχει γίνει προμήθεια ψυχρής ασφάλτου που χρησιμοποιείται για την επούλωση λακκουβών που προκύπτουν από τις βροχοπτώσεις.

Κ. Καρακώστας και αρμοδιότητα του δήμου να μην ήταν έχετε την υποχρέωση να δώσετε λύση και να μην αδιαφορείτε για τους εκατοντάδες πολίτες που κινδυνεύουν.

Δείτε την καταγγελία  του κ. Μαστραπά:

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...