Οι πρώτες μεγάλες μάχες των ελληνικών μας ομάδων!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός θέλουν να μπούν με το δεξί απόψε στη μάχη που δίνουν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ. Αντίπαλοί τους οι πολύ δυνατές και υπολογίσιμες ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Παρτιζάν αντίστοιχα.

Ξεκινώντας με την ΑΕΚ η οποία αγωνίζεται εντός έδρας στο ΟΑΚΑ, θέλει να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο την έκδοση της άδειας για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μια είδηση που κάνει όλους τους Ενωσίτες χαρούμενους. Μετά από χρόνια η ομάδα του Χιμένεθ αγωνίζεται για το Τσάμπιονς Λίγκ με 30.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ να είναι δίπλα της και να ενισχύει την προσπάθειά της. Σε περίπτωση πρόκρισης, η ΑΕΚ εξασφαλίζει σίγουρα τη θέση της για τους ομίλους του Europa League. Στα αγωνιστικά η πιθανή ενδεκάδα θα απαρτίζεται απ’τους Ανέστη κάτω απ’τα γκόλποστ, δεξιά στην άμυνα το Μιχάλη Μπακάκη, αριστερά ο Λόπες, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Βράνιες και Τσιγκρίνσκι, στα χάφ Γιόχανσον και Σιμόες, Μάνταλος δεξί χάφ, στ’αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και πίσω απ’τον προωθημένο Λιβάγια θα αγωνιστεί ως δεκάρι ο Κλωναρίδης σε σύστημα 4-2-3-1.

Δύσκολη η ΤΣΣΚΑ, παραδοσιακή ομάδα Τσάμπιονς Λίγκ με μεγάλα ονόματα και ιδιαίτερα φορμαρισμένη απ’την εξέλιξη του ρωσικού πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μπορεί να μην έχει πολλά και επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, αλλά η δίψα κόσμου, διοίκησης, παικτών και προπονητή για ευρωπαική διάκριση μπορούν να την οδηγήσουν σε μία σπουδαία νίκη και να γιορτάσει με τον καλύτερο τρόπο τη σίγουρη πλέον, μελλοντική επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο αγώνας της ΑΕΚ ξεκινάει στις 20.30 .

Ο Ολυμπιακός απουσίασε πέρυσι απ’τους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ έπειτα από έναν άδοξο και απρόσμενο αποκλεισμό από την Μπερ Σιβά στα προκριματικά και φέτος θέλει να επιστρέψει δυναμικά έπειτα κι απ’τις πολύ δυνατές μεταγραφές που πραγματοποίησε. Νέος προπονητής ο Χάσι με δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στη σέρβικη Παρτιζάν με μια έδρα φωτιά! Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού έχει ερωτηματικά αλλά οι πιο πιθανοί για να ξεκινήσουν σήμερα είναι οι : Καπίνο, Κούτρης, Ρέτσος, Φιγκέιρας, Βούκοβιτς, Ρομαό, Οφόε, Καρσελά, Μαρίν, Φορτούνης και Εμενίκε σε σύστημα 4-2-3-1. Στόχος του Ολυμπιακού να πετύχει το πολύ σημαντικό εκτός έδρας γκόλ και φυσικά να διατηρήσει αλώβητη την εστία του. Ο αγώνας Παρτιζάν – Ολυμπιακός ξεκινάει στις 21.45 .

Καλή επιτυχία και στις δύο ελληνικές μας ομάδες!!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...