Ολλανδικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στις ελληνικές startup’s

Παπαδημητρίου: Η ελληνική Οικονομία,  έχει γυρίσει σελίδα

H Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, για την Ολλανδική επιχειρηματική κοινότητα, ανέφερε ο Πρέσβης της Ολλανδίας στην Αθήνα, Κάσπαρ Βέλντκαμπ, κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρη Παπαδημητρίου. Κατά την συνάντηση, η συζήτηση εστιάστηκε κατ’ αρχάς στα θετικά αποτελέσματα του χθεσινού Eurogroup και στο επικείμενο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης. Ο Ολλανδός Πρέσβης, μάλιστα, διαβεβαίωσε τον κ. Παπαδημητρίου ότι ο υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας και Πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, βλέπει την Ελλάδα ως «ευρωπαϊκό ζήτημα».

Ο υπουργός Οικονομίας, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχει δρομολογήσει η κυβέρνηση για να επιστρέψει η χώρα στην ανάπτυξη, τονίζοντας ότι η σελίδα έχει ήδη γυρίσει, γεγονός που διαφαίνεται και από το αυξανόμενο ενδιαφέρον για επενδύσεις. Επίσης, χαιρέτισε τη συνεχιζόμενη υποστήριξη της Ολλανδικής πρεσβείας προς τη startup επιχειρηματικότητα, μέσω του «Orange Grove» («Πορτοκαλεώνας»), ενός δικτύου εργασίας και υποστήριξης Ελλήνων και Ολλανδών επιχειρηματιών έως 35 ετών.

Από την πλευρά του, ο κ. Βέλντκαμπ, σημείωσε ότι η επιχειρηματική κοινότητα της χώρας του θεωρεί ότι η Ελλάδα παρουσιάζει μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον, ειδικά στους τομείς της αγροδιατροφής, της ενέργειας, της καινοτομίας και των υπηρεσιών.

Οι δύο άνδρες,  ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Μαρτίου, οπότε και θα συναντηθεί με εκπροσώπους των ολλανδικών εταιρειών που ήδη δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών σχέσεων των δύο χωρών.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/271848-Ollandiko-endiapheron-gia-ependyseis-stis-ellenikes-startup-s ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...