Ομάδα άλλης κατηγορίας ο Ναυπακτιακός-Ισοφάρισε με πέναλτι η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Σε λίγο οι καλύτερες φάσεις του αγώνα. 

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ 1

ΑΕ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ 1

Ισόπαλος αναδείχθηκε ο Ναυπακτιακός Αστέρας απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην football league. Ο Δημήτρης Σκούνας ο οποίος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά και τους δύο νεοαποκτηθέντες Φαμπίνιο και  Γκάρετ Κέλι στην μεσαία γραμμή , οι οποίοι ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στον αγώνα με την Α.Ε. Καραϊσκακης/.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ναυπακτιακός Αστέρας  είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα παίζοντας πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο .Ο Ναυπακτιακός όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε την απόδοσή του και κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκάρετ Κέλι ο οποίος με ωραία κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα Παππά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρια  να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια από την άσπρη βούλα  με τον Bojan ομως ο Μανιάτης είπε όχι σε ένα πέναλτι που υπήρξαν διαμαρτυρίες από τον Ναυπακτιακό με τον Νικολακόπουλο να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα από τον κ. Λιόνα για διαμαρτυρία.

Λίγο αργότερα όμως το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα καθώς μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα στο οποίο φίλαθλοι και Ναυπακτιακός ζήτησαν την κόκκινη κάρτα ο Γκάρετ Κέλι βγήκε υποβασταζόμενος εκτός αγωνιστικού χώρου(σε λίγο νεότερα για την κατάσταση του παίκτη), λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε και ο Γραμματικόπουλος ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι και αυτός μετά από σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου πέρασε εκτός αγώνα με την κατάσταση του όμως να μην  είναι ιδιαίτερα σοβαρή.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Παπαδόπουλος  κάτω από διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους πως δεν υπήρξε παράβαση.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Λιόνας με βοηθούς τον κ. Σούζα και τον κ. Λιακώνη.

Ναυπακτιακός Αστέρας: ( Σκούνας): Μανιάτης, Καζανάς, Χριστόπουλος, Νικολακόπουλος, Θεοχάρης, Garret, Φαμπιάνο, Λαγός,Κωστής,Κονίδας, Γκασούκας.

Γραμματικόπουλος,Κυριαζόπουλος,Κόκας, Ζέρας,Καραγιάννης,Γιαννόπουλος,Χριστογιάννης,Σδρόλιας,Σαμπανέι,Κοκκώνης , Σίνης, Σιδέρης.

Α.Ε. Καραϊσκάκης: (Παπαβασιλείου): Παππάς,Στεφανάκος,Μούτσα ,Χρουσιέλ, Καραγιαννίδης, Μπεκατώρος,Καπιάς, Παπανίκου,Καψάλης,Παναγιώτου,Παντίδος,Μαχαίρας,Γυφτοκώστας, Χούσος, Παπαδόπουλος, Ψιάνος, Μασούρας,Ματθαίου,Κυριάκης ,Λίτσκας,Bojan. Κάκκο,Κούσης, Βασίλας, Ρωβίνας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...