Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας πήγε ταξίδι με 459 τόνους αποσκευών!

Αποσκευές βάρους 459 τόνων, δύο λιμουζίνες και έναν ιδιωτικό ανελκυστήρα πήρε μαζί του για ταξίδι ενός μηνός στην Ασία ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, Σαλμάν μπιν Αμπντουλαζίζ αλ-Σάουντ.

Τον Σαουδάραβα βασιλιά θα συνοδεύουν περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι σε μια αποστολή με στόχο να ενισχύσει τους δεσμούς της χώρας του με τις ασιατικές χώρες.

Μετά τις πρώτες τέσσερις ημέρες στη Μαλαισία, επόμενος σταθμός του αλ-Σαούντ θα είναι η Ινδονησία και από εκεί στη συνέχεια θα πάει στην Κίνα και την Ιαπωνία στα πλαίσια μιας σπάνιας διπλωματικής αποστολής, όπως αναφέρει το «Russia Today».

Όσο για την αποστολή χρειάστηκαν δύο εβδομάδες και συνολικά 36 πτήσεις για να ταξιδέψουν ενώ για τη φιλοξενία της έχουν κλειστεί τρία ξενοδοχεία στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ.

Τη μεταφορά των αποσκευών, ανάμεσα στις οποίες και δύο λιμουζίνες, για τις εννέα ημέρες παραμονής του Σαουδάραβα βασιλιά στην Ινδονησία ανέλαβε η εταιρεία PT Jasa Angkasa Semesta (JAS).

Ενδεικτικό του μεγέθους της αποστολής της εταιρείας είναι ότι για τον χειρισμό της θα απασχοληθούν περισσότεροι από 570 υπάλληλοι.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/272806-O-basilias-tes-Saoydikes-Arabias-pege-taxidi-me-459-tonoys-aposkeyon ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...