Ο Γιώργος Γούλας στην επιχείρηση συσκευασίας και τυποποίησης μελισσοκομικών προϊόντων Stiliarashoney

Ο Γιώργος Γούλας στα πλαίσια των επαφών του με παραγωγικές μονάδες του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα που εδρεύουν στο Δήμο Ναυπακτίας, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού «Ανανέωση και Δημιουργία για τη Ναυπακτία», επισκέφτηκε τη μονάδα συσκευασίας και τυποποίησης μελισσοκομικών προϊόντων «Στυλιαράς», που εδρεύει στη Δάφνη του Δήμου Ναυπακτίας.
Η εταιρία ιδρύθηκε το έτος 2014 και αντικείμενό της είναι η τυποποίηση, συσκευασία και εμπορία των προϊόντων της τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Με έντονο εξαγωγικό προσανατολισμό προωθεί την ανάδειξη των προτερημάτων του ελληνικού μελιού στις αγορές του εξωτερικού, συμβάλλει στην ανάπτυξη της μελισσοκομίας και, λειτουργεί ως «πρέσβης» του τόπου μας σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ο Γιώργος Γούλας κατά την επίσκεψη τόνισε ότι ο δευτερογενής τομέας που απορροφά τα προϊόντα του πρωτογενή τομέα της περιοχής μας είναι αναγκαία συνθήκη για την τοπική ανάπτυξη.
«Πρόκειται για προσπάθεια-πρότυπο που πρέπει να βρει μιμητές. Χρειαζόμαστε πολλές τέτοιες πρωτοβουλίες. Επιχειρηματικές κινήσεις που αφενός προσφέρουν θέσεις εργασίας μέσω εξαγωγικών προϊόντων αλλά και, αφετέρου, λειτουργούν ως διαφήμιση για τον τόπο μας. Τέτοια κορυφαία διατροφικά προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας προωθούν εμμέσως τη Ναυπακτία σε τουριστικές αγορές του εξωτερικού αφού συνδυάζουν το όνομα της περιοχής μας με φυσικά διατροφικά παράγωγα υψηλής αξίας.
Ο Γιώργος Γούλας, αναφερόμενος στο πρόγραμμά του σχετικά με την επιχειρηματικότητα στο Δήμο Ναυπακτίας είπε: «ο Δήμος πρέπει να είναι αρωγός σε αυτές τις προσπάθειες. Πρότασή μας είναι κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό του Δήμου να υπάρχει ειδικός κωδικός ώστε όποτε ιδρύεται μια τέτοια επιχείρηση ή γίνεται επέκταση υφιστάμενης, ο Δήμος να έχει διαθέσιμους πόρους για την στήριξή τους με τη δημιουργία και βελτίωση υποδομών που αφορούν οδοποιία, διαχείριση όμβριων υδάτων κα., ταυτόχρονα με την υλοποίηση της επένδυσης αλλά και δημιουργία «ομπρέλας» από το Δήμο για την συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων σε σημαντικές εκθέσεις ώστε να στηριχθεί η επιχειρηματικότητα. Η παρουσία μας στην επόμενη Δημοτική πλειοψηφία μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε την πρότασή μας».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...