Ο Γιώργος Γούλας στη Βομβοκού

Επίσκεψη στην κοινότητα της Βομβοκούς πραγματοποίησε ο Γιώργος Γούλας με συνεργάτες του. Η τοποθέτησή του αφορούσε το σύνολο των τρεχόντων θεμάτων του Δήμου. «Είμαι παλιός σας γνώριμος, μαζί δώσαμε μάχες για όσα δικαιούστε. Από τα ανταποδοτικά μέχρι βασικές υποδομές του χωριού σας είμασταν μαζί χέρι χέρι» τόνισε. Συνέχισε λέγοντας «Να ρωτήσετε και τους υπόλοιπους να σας αναφέρουν όσα κάνανε μαζί σας όσο κράτησε η Δημοτική τους Αρχή».

Πέρα από τα τοπικά, μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησαν θέματα όπως η οικονομική διαχείριση του Δήμου η κατατασπατάληση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για συντήρηση οχημάτων του Δήμου, την έκθεση Νόστος, το ενοίκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και άλλα πολλά. Για μια ακόμα φορά αναφέρθηκε στην άνιση κατανομή πόρων μεταξύ των Κοινοτήτων του Δήμου, καταγγέλλοντας πελατειακές συμπεριφορές και νοοτροπίες.

Συνέχισε αναφέροντας «συνυπευθυνότητα για όλα αυτά και πολλά ακόμα έχουν όλοι οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας: και αυτοί που παρέμειναν στην παράταξη του Δημάρχου και αυτοί που πήγαν οργανωμένα σε άλλη παράταξη, αλλά και αυτοί που κατεβαίνουν αυτόνομα, καθώς η αποχώρηση συνέβη χωρίς αιτιολόγηση μόλις 2 μήνες πριν τις εκλογές.

Μετά την τοποθέτησή του αναπτύχθηκε επί μακρόν διάλογος με τους κατοίκους της κοινότητας, δείχνοντας ότι οι δημότες ενδιαφέρονται περισσότερο για την ουσία των δημοτικών μας πραγμάτων από τις πασαρέλες φωτογράφησης και ανούσιας χαιρετούρας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...