ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: Ο δήμος απαντά στην ΟΕΒΕΝ για τη διαβούλευση της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου

Στη δημοσιότητα δίνει ο δήμος Ναυπακτίας τις προσκλήσεις που είχε αποστείλλει έγκαιρα -όπως αναφέρει-στους ανθρώπους της “αγοράς”σχετικά με τη διαβούλευση για την ανάπλαση του ισοτρικού κέντρου που είχε πραγματοποιήσει τις πρώτες μέρες του Ιουνίου.

Η ομοσπονδία δια στόματος του τότε προέδρου της Θ.Δαβανέλλου δεν είχε συμμετάσχει σ’αυτή επειδή όπως υποστήριζε δεν είχαν προσκληθεί έγκαιρα

Η διαβούλευση είχε πραγματοποιηθεί στις 9.6.2018 και ο δήμος Ναυπακτίας δημοσιεύει τις προσκλήσεις προς τους ανθρώπους της αγορά που φέρουν ημερομηνία 31.5.2018,εννέα ημέρες δηλαδή πριν την πραγματοποιήσή της.

Ο δήμος Ναυπακτίας με σχετικό Δ.Τ. που αποστέλλει προς ενημέρωση,σημειώνει:

Το τελευταίο διάστημα πολλά έχουν ακουσθεί  και γραφεί σχετικά με το αν η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας και Δωρίδος εκλήθη ή όχι στη διαβούλευση για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της πόλης, η οποία έγινε στις 9/6/2017. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Δαβανέλο Θεμιστοκλή η Ομοσπονδία εκλήθη μόλις μια ημέρα πριν τη διαβούλευση και κατά τη συζήτηση δεν παραστάθηκε. Εντύπωσε δε προκαλεί το γεγονός ότι από δεκάδες φορείς μόνο η Ομοσπονδία δεν εκλήθη εμπρόθεσμα!

Ωστόσο, τα έγγραφα και η αλήθεια αποκαλύπτουν την αλήθεια καθώς όπως προκύπτει από το συνημμένο αποδεικτικό επίδοσης πρόσκλησης συνεδρίασης η Ομοσπονδία έλαβε γνώση για την διαβούλευση 9 ημέρες προ αυτής, την 31-5-2018!!!!

Αποτέλεσμα της πολιτικής της Ομοσπονδίας ήταν να μην ενημερώσει, ως όφειλε τους φορείς της, ενώ ένα ερώτημα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί είναι ποιος αποφάσισε και με ποια απόφαση και πρακτικό συνεδρίασης να μην παραστεί η Ομοσπονδία στη διαβούλευση.

Ο Δήμος Ναυπακτίας θεωρεί την Ομοσπονδία σύμμαχό του και γι’ αυτό οποτεδήποτε η Ομοσπονδία θελήσει είμαστε στη διάθεσή της για ενημέρωση.

Δείτε τις ονομαστικές προσκλήσεις προς την Ομοσπονδία

                                                   

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...