Ο Μίκι Ρουρκ πήγε για φαγητό με τον σκύλο του, τον έβαλε σε βρεφικό κάθισμα και τον τάιζε με πιρούνι (Εικόνες)

Ο Μίκι Ρουρκ πήγε για φαγητό με τον σκύλο του, τον έβαλε σε βρεφικό κάθισμα και τον τάιζε με πιρούνι (Εικόνες)

Την ιδανική παρέα για το μεσημεριανό του γεύμα είχε ο διάσημος ηθοποιός Μίκι Ρουρκ που ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε ένα καφέ στο Λος Άντζελες.

Ο ηθοποιός είχε μαζί του το κατοικίδιό του, ένα γλυκύτατο Pomeranian σκυλάκι, με το όνομα «Νούμερο Ένα» και μάλιστα το έλαβε να καθίσει σε βρεφικό καθισματάκι ενώ το τάιζε σαν να ηαν μωρό.

Ο Μίκι Ρουρκ έχει αδυναμία στα σκυλιά

Ακριβώς πίσω του, μπορεί να διακρίνει κανείς μια πινακίδα που γράφει: «Δεν επιτρέπονται τα ζώα εκτός από τα ζώα οδηγούς». Αλλά ο Μίκι Ρουρκ βρήκε τρόπο να απολαύσει το φαγητό του με την αγαπημένη του παρέα, στα υπαίθρια τραπέζια και τάισε το κατοικίδιό του με ένα πιρούνι.
Ο ηθοποιός ταϊζει με πιρούνι τον σκύλο τουΟ ηθοποιός ταϊζει με πιρούνι τον σκύλο του

Ο ηθοποιός φορούσε μια μαύρη αθλητική φόρμα, με ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν και ένα μαύρο γιλέκο, από το οποίο φαινόταν τα τατουάζ στο στήθος του, με λευκά αθλητικά παπούτσια και τσάντα ώμου Luis Vuitton.

Μάλιστα, το έβαλε να καθίσει και σε βρεφικό καθισματάκι

Ο διάσημος Μίκι Ρουρκ είναι γνωστό πως λατρεύει τα σκυλιά και το 2015 έκανε μάλιστα τατουάζ τον σκύλο του που μόλις είχε πεθάνει. Την ίδια χρονιά είχε πει πως ο σκύλος του, ο Μπο Τζακ, τον είχε σώσει από την αυτοκτονία.

αφού είδε και απόειδε που δεν έτρωγε με το πιρούνι, του έδωσε το πιάτο από αλουμινόχαρτο για να φάει επιτέλους

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/346799-O-Miki-Royrk-pege-gia-phageto-me-ton-skylo-toy-ton-ebale-se-brephiko-kathisma-kai-ton-taize-me-piroyni-Eikones ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...