«Ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης» χορηγός σε… γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου!

Σάλο έχει προκαλέσει στη Γαλλία η πρόσφατη εμφάνιση των παικτριών της ομάδας ποδοσφαίρου Pollestre σε φιλικό αγώνα, με φανέλες οι οποίες έφεραν το σηματάκι του Club Paradise.

Ο λόγος για την επιχείρηση η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως… «ο μεγαλύτερος οίκος ανοχής της Ευρώπης».

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη ομάδα (η οποία διαθέτει μάλιστα και εφηβικό και παιδικό τμήμα) επέλεξε να προωθήσει μια τέτοιου είδους επιχείρηση, προκάλεσε την οργή πολλών φιλάθλων το περασμένο σαββατοκύριακο, όταν οι παίκτριες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά με την φανέλα του χορηγού τους.

Το κλαμπ που λειτουργεί ως οίκος ανοχής βρίσκεται στην ισπανική πόλη Λα Τζονκέρα, κοντά στα σύνορα με τη Γαλλία, και είχε αγοράσει τις στολές της ομάδας πριν από μερικά χρόνια, όπως δήλωσε μετά τον σάλο που προκλήθηκε ο πρόεδρος της Pollestre. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι παίκτριες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να φορέσουν τις στολές και το αντιμετώπισαν σαν αστείο.

Δεν είχε ωστόσο την ίδια γνώμη και ο πρόεδρος του συμβουλίου αθλητισμού της περιφέρειας των Πυρηναίων, που έγινε έξαλλος με την εμφάνιση των αθλητριών. «Δεν μπορώ να δεχτώ να διαφημίζει μια ποδοσφαιρική ομάδα με τις φανέλες της μια επιχείρηση που απέχει έτη φωτός από τις αξίες του αθλητισμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Robert Olive.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/277102-O-megalyteros-oikos-anoches-tes-Eyropes-choregos-se-gynaikeia-omada-podosphairoy ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...