Ο ΠΑΟΚ… ξεκόλλησε από τον βούρκο του Αγρινίου και πάει στους «8»

Ο «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ» ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ 2-0 ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Ένα ξέσπασμα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ ώστε να φύγει με αποτέλεσμα πρόκρισης από το Αγρίνιο. Ο Δικέφαλος επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού και πλέον πρέπει να αρχίσει να κάνει σχέδια για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, καθώς για να ανατραπεί το αποτέλεσμα αυτό στον επαναληπτικό της Τούμπας, θα πρέπει να συμβούν… σημεία και τέρατα.

O αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Αγρινίου ήταν γεμάτος νερά, κακώς ο διαιτητής Νεοφυτιάδης αποφάσισε να κάνει το ματς, και οι προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων ήταν… ηρωικές.

Από μία σημαντική στιγμή για κάθε ομάδα είχε το πρώτο 45λεπτο της αναμέτρησης του Αγρινίου, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να ξεκινήσει με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Ροντρίγκες υπέπεσε σε τραγικό λάθος, ο Κουλούρης βρέθηκε απέναντι από τον Κυριακίδη, με τον τελευταίο, όμως να κόβει την τελευταία στιγμή με τα πόδια και ενώ ο επιθετικός του Δικεφάλου προσπαθούσε να τον ξεπεράσει.

Η απάντηση από πλευράς Παναιτωλικού ήρθε στο 9’ και αυτή από λάθος αντιπάλου. Ήταν το φάουλ του Μάρκος Πάουλο, με τον Βαρέλα στην προσπάθειά του να κόψει την μπάλα να την στρώνει στον Μύγα, όμως το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Γλύκου, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους, καθώς από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάποια άξια αναφοράς φάση στο παιχνίδι.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, που το παιχνίδι ήταν σχετικά μοιρασμένο, η επανάληψη ήταν ένας μονόλογος για τον ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος» έχασε δύο καλές ευκαιρίες σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, αρχικά στο 53’, με κεφαλιά του Σάκχοφ, μετά από μπαλιά του Τσίμιροτ και στην συνέχεια στο 57’, μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Μυστακίδη, που μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

Έτσι φτάσαμε στο 77’, που ξεκίνησε η… αρχή του τέλους για την ομάδα του Παναιτωλικού, όταν και μετά από σέντρα του Λέοβατς, ο Κίτσιου εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια τόσο της άμυνας όσο και του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Το παιχνίδι και σε μεγάλο βαθμό και η πρόκριση, κρίθηκαν έξι λεπτά αργότερα. Ήταν το 83ο λεπτό, όταν και ο Μυστακίδης ανατράπηκε από τον Μύγα, με τον διαιτητή να δείχνει την βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασιάδης, που ξεγέλασε τον Κυριακίδη, στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα για το 0-2, αποτέλεσμα που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (86’ Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Ρότσα (71’ Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιός, Μαρκόφσκι.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (89 Κάνιας), Πέλκας (64’ Κάτσε), Μυστακίδης, Κουλούρης (46 Αθανασιάδης).

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...