Ο ΠΑΟ άργησε να κάνει κίνηση για Μολέδο και ενδέχεται να το πληρώσει

Στον Παναθηναϊκό οι συζητήσεις με τον Ροντρίγκο Μολέδο για την ανανέωση του συμβολαίου του είχαν αρχίσει επί θητείας Αντρέα Στραματσόνι. Ξαφνικά «πάγωσαν» και από τον περασμένο Ιανουάριο γράφεται πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μάλιστα, σε σχετικά δημοσιεύματα το όνομα του είχε εμπλακεί στα μεταγραφικά 2-3 ομάδων.

Ο 30χρονος στόπερ ήθελε να του επεκταθεί πρόωρα το συμβόλαιο με το Τριφύλλι με την προϋπόθεση ότι η ανανέωση θα συνοδευόταν και από μία γενναία αύξηση στις αποδοχές του. Ο Μολέδο αμείβεται με 350.000 ευρώ τον χρόνο και η απαίτηση του ήταν να του δοθούν 500.000 ευρώ. Ποσό που ανταποκρίνεται στην αξία του ποδοσφαιριστή και μόνο παράλογο δεν είναι.

Ο χρόνος περνάει και ο Μολέδο βλέπει πως στον Παναθηναϊκό δεν ασχολούνται με την περίπτωση του, παρ΄ ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εισηγηθεί την παραμονή του στο ρόστερ. Και για να πιέσει καταστάσεις μιλάει με την Ιντερνασιονάλ, ενώ έχει ενημερώσει μέσω του μάνατζερ του τον Νίκο Λυμπερόπουλο ότι για προσωπικούς λόγους επιθυμεί να επιστρέψει στην Βραζιλία.

Ο Μολέδο εύκολα βρίσκει τα χρήματα που του δίνει ο Παναθηναϊκός και στην πατρίδα του. Από την στιγμή που οι Πράσινοι δεν κάνουν κίνηση να του αυξήσουν τις αποδοχές και να του επεκτείνουν το συμβόλαιο, είναι λογικό ο ποδοσφαιριστής να ζητάει να γυρίσει στην πατρίδα του. Αλώστε, η Ιντερνασιονάλ έχει τη δυνατότητα να δώσει στη διοίκηση Αλαφούζου 1 εκατ. ευρώ για να αποδεσμεύσει τον Λατίνο στόπερ.

Χαμένος, αν φύγει ο Μολέδο, θα βγει ο Παναθηναϊκός. Στόπερ της αξίας και της προσφοράς του στην ομάδα με 350.000 ευρώ δεν πρόκειται να βρει, όσο κι αν ψάξει ο Λυμπερόπουλος. Γι’ αυτό ο Ουζουνίδης επιμένει και λέει πως δεν πρέπει να χαθεί ο έμπειρος αμυντικός για το Τριφύλλι. 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/285664-O-PAO-argese-na-kanei-kinese-gia-Moledo-kai-endechetai-na-to-plerosei ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...