Ο σούπερ Πασχαλάκης στέρησε από την ΑΕΛ τη νίκη

Σε ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΛ έχασε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο ο εξαιρετικός Αλέξανδρος Πασχαλάκης έδωσε με τις επεμβάσεις του τον βαθμό της ισοπαλίας στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πιο συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά, ωστόσο στο 6΄ και στο 11΄ τα δύο σουτ του Κόντε πέρασαν άουτ. Μάλιστα η ΑΕΛ απάντησε και στο 16΄ ο Αβραάμ έχασε μεγάλη ευκαιρία, όμως η κεφαλιά του πέρασε έξω από την εστία του Πασχαλάκη.

Πάντως δύο λεπτά αργότερα οι «βυσσινί» πήραν προβάδισμα όταν ύστερα από κόρνερ του Αβραάμ ο Γιοβάνοβιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Όμως ο ΠΑΣ είχε απάντηση και στο 41΄ έφερε το παιχνίδι στα ίσια χάρη σε ωραίο σουτ του Κόντε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο από το 75΄ και μετά ο Πασχαλάκης έκανε τρεις φοβερές επεμβάσεις. Αρχικά σε μακρινό σουτ του Ναβάρο, ενώ στο 79΄ έκανε μία εκπληκτική απόκρουση σε προσπάθεια του Τσακοπίνο. Τελευταία μεγάλη φάση του αγώνα η κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς στο 84΄, αλλά και πάλι του είπε «όχι» ο Έλληνας γκολκίπερ.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντσας (24’ Ναβάρο), Γιοβάνοβιτς, Φάρκας, Μονιάκης (46’ Tσακοπίνο), Μασαλέσα, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα (70’ Ρέγες), Αβραάμ. 

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Σκόνδρας (78’ Μπέριος), Κοζορώνης (81’ Γαρουφαλιάς), Κόντε, Τζημόπουλος, Γιάκος (83′ Ζάιρο), Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ακόστα. 

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/273503-O-soyper-Paschalakes-sterese-apo-ten-AEL-te-nike ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...