Ο στόχος επετεύχθη για τον πολιτιστικό σύλλογο Τρικόρφου και την Φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου…

 

Ο στόχος επετεύχθη για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τρικόρφου και την Φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου ο καθαρισμός του μονοπατιού που οδηγεί στον καταρράκτη του Τρικόρφου (Κρέμαση) είναι γεγονός από  το πρωί στις 7:30 ξεκίνησαν και περίπου στις 12:30 τελείωσαν.

 Απομένει πλέον να κατασκευαστεί ένα μικρό γεφυράκι ώστε να είναι δυνατή η πρόσβαση στον καταρράκτη, όταν το ρέμα έχει πολύ νερό κατά την διάρκεια του χειμώνα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους εθελοντές και συγκεκριμένα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τρικόρφου και την Φυσιολατρική ομάδα του Αντιρρίου που οργάνωσαν και έφεραν εις πέρας αυτή την εθελοντική προσπάθεια. Τώρα για όσους δεν συμμετείχαν σήμερα αν θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το μονοπάτι και τότε την επόμενη φορά σίγουρα θα είναι και αυτοί εκεί για να βοηθήσουν, θα καταλάβουν πως πολύ κοντά στο κέντρο του Τρικόρφου υπάρχει μια πανέμορφη περιοχή και με την σημερινή προσπάθεια πλέον είναι προσβάσιμει σε όλους.

 Ο Πρόεδρος του  Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου Αντώνης Ποταμίτης ευχαριστεί για την συμμετοχή και την έμπρακτη προσπάθεια τους την Φυσιολατρική ομάδα Αντιρρίου , τους εθελοντές, τον Πατήρ Κων/νο Κυρίτση.Επίσης ευχαριστεί τον Παναγιώτη και Αγγελική Δανιήλ που μετά το τέλος των εργασιών πρόσφεραν  γεύμα στους εθελοντές.

 Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τρικόρφου καθαρίζει το σημείο όπου θα κατασκευαστεί το γεφυράκι.

 

Στο σημείο αυτό οι Τρικορφιώτες έκαναν μπάνιο το  καλοκαίρι, η περιοχή ονομάζετε μικρή λίμνη της Κατερίνης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...