Ο στόχος επετεύχθη για το Ναυπακτιακό

Σε λίγη ώρα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα του Ναυπακτιακού.

Ναυπακτιακός-Ακαρνανικός Θυριού 2-0

34′ Γκολ-πέναλτι Χ.Γλωσσόπουλος

52′ Πλασέ Χ.Γλωσσόπουλος.

Με δύο τέρματα του Χ.Γλωσσόπουλου ο Ναυπακτιακός πήρε άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς το απόγευμα του Σαββάτου στο Παπαχαραλάμπειο.Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα καλή απόδοση,παίζοντας όμως κατά περιόδους καλό ποδόσφαιρο, έφτασε εύκολα στη νίκη απέναντι στος νεοφώτιστους.Στο φίλμ του αγώνα ο Ακαρνανικός ξεκίνησε στο 7’με μια ευκαιρία από 

ψηλά θα λέγαμε αφού μετά την ψιλοκρεμαστή περίεργη πορεία που είχε η μπάλα από σουτ του Μπαλάσκα, η μπάλα χτύπησε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και με την παρέμβαση του Γκιάτα  κατέληξε κόρνερ. Από ‘κει και πέρα ακολούθησε ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους,με ένα σουτ του κάπτεν Χ. Γλωσσόπουλου στο 15’ και τον Παχή (τερματοφύλακας του Ακαρνανικού) να εξουδετερώνει.

Στο 17′ λάθος του έμπειρου πορτιέρο του Ακαρνανικού, στα πόδια του Ανδριτσόπουλου η μπάλα αλλά κατέληξε άουτ μετά το σουτ του τελευταίου.

Στο 22′ κεφαλιά του Αδραχτά από το ύψος της μικρής περιοχής η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Παχή.

Στο 33′ η ανατροπή στο Θανασιό από τον Αποστολάκη ο διαιτητής αμέσως σφύριξε την ”εσχάτη” και ο Γλωσσόπουλος μετέτρεψε σε γκολ ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια του Ναυπακτιακού ο Γλωσσόπουλος στο 52′ με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του κάνοντας το 2-0 και ”κουρεύοντας” μ’αυτό τον τρόπο και τις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για κάτι καλύτερο.

Πάντως στο τελευταίο πεντάλεπτο οι λιγοστοί σήμερα φίλαθλοι του Ναυπακτιακού καρδιοχτύπησαν καθώς ο Ακαρνανικός θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά ,πρώτα με τον Παύλου στο 86′ η μπάλα μετά από σουτ που επιχείρησε βρήκε την οριζόντια δοκό του Ανδρεόπουλου που αντικατέστησε τον Γκιάτα στο 80′, όπως και στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από σουτ του Μπαλάσκα,αμυντικός του Ναυπακτιακού έδιωξε την μπάλα με τα πόδια,πάνω ακριβώς στη γραμμή του τέρματος.

Γενικά μπορούμε να  πούμε ότι ο Ναυπακτιακός δίκαια κέρδισε.Φαινόταν πιο έμπειρη ομάδα μέσα στο γήπεδο και όσο για τους φιλοξενούμενους αν εξαιρέσουμε ένα καλό τρίλεπτο που είχαν προς το τέλος του αγώνα και θα μπορούσαν να κάνουν τη ζημιά,δεν δικαιολόγησαν σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα την παρουσία τους στο γήπεδο,που σημειωτέον ήρθαν στη Ναύπακτο χωρίς τις εμφανίσεις τους ( τις ξέχασαν) και αναγκάστηκαν να παίξουν καλύπτοντας τα διακριτικά τους  με τις λευκές εμφανήσεις με τα χρυσά γράμματα του Ναυπακτιακού.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...