Ο Χριστοδουλόπουλος έπαιξε τραυματίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ο Χριστοδουλόπουλος έπαιξε τραυματίας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, όπως έγινε γνωστό, έπαιξε τραυματίας στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακός.

Μάλιστα, το πρόβλημα προέκυψε στη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά ο διεθνής άσος δεν ήθελε με τίποτα να χάσει αυτή την αναμέτρηση και ζήτησε ο ίδιος από τον προπονητή του και το ιατρικό τιμ να παραμείνει στο χορτάρι.

Η είδηση δημοσιοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας όταν έγινε γνωστό στους κόλπους της Εθνικής ομάδας πως ο 32χρονος παίκτης έχει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στα ματς του Nations Cup που είναι προγραμματισμένα για τις επόμενες ημέρες.

Εκείνο που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι το πρόβλημα στη μέση του Λάζαρου δεν προήλθε στη διάρκεια του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», αλλά πριν από το σφύριγμα της σέντρας.

Πιο συγκεκριμένα, ένιωσε έντονους πόνους στη διάρκεια μιας κίνησης που έκανε στο ζέσταμα, ωστόσο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγωνιστεί. Δεν ήθελε, ενώ ήταν δεδομένο πως βρισκόταν στην ενδεκάδα κι ενώ είχαν προηγηθεί διάφορα… γαλλικά προς το μέρος του από οπαδούς της πρώην ομάδας του, να βγει από το γήπεδο, επειδή κάποιοι θα πίστευαν ότι φοβάται να παίξει.

Προτίμησε, λοιπόν, να «σφίξει τα δόντια» και να πάρει κανονικά μέρος στην αναμέτρηση, παρότι ήξερε και ο ίδιος πως δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στην εξέλιξη του ματς.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου, μάλιστα, επειδή οι πόνοι έγιναν ακόμη πιο έντονοι, χρειάστηκε να του γίνει παυσίπονη ένεση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ Χρήστο Θέο, ώστε να μπορέσει να μείνει στο τερέν μέχρι το 74ο λεπτό που έδωσε τη θέση του στον Γιάννη Φετφατζίδη.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/344221-O-CHristodoylopoylos-epaixe-traymatias-sto-ntermpi-me-ten-AEK ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...