Ο 2,18εκ. Σέντερ απο το κολεγιακό με καταγωγή απο την Φωκίδα Γ.Δημακοπουλος συνεχίζει τις προπονήσεις του στη Ναύπακτο

Ο Γιάννης Δημακόπουλος με καταγωγή από την Φωκίδα αγωνιζόταν μέχρι και τη χρονιά που πέρασε στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην Αμερική. Φέτος θα αγωνίζεται σε ομάδα της Α1 που όπως μας είπε βρίσκεται κοντά σε συμφωνία χωρίς όμως να μας την αποκαλύψει. Ο Γιάννης Δημακόπουλος είναι γιος του  Κ. Δημακόπουλου πρώην παίκτη της ομόνοιας Ναυπάκτου όταν η ομάδα της πόλης μας αγωνιζόταν στη Γ εθνική.

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως ο νεαρός καλαθοσφαιριστής έχει κατά το ήμισυ καταγωγή από την Φωκίδα καθώς η μητέρα του είναι από το Μοναστηράκι.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Ναύπακτο για τις διακοπές του όμως δεν αφήνει καθόλου το μπάσκετ. Χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις του το κλειστό γυμναστήριο της Ναυπάκτου που όπως μας είπε και ο ίδιος αλλά και ο πατέρας του που το είχε προλάβει σε άλλες εποχές ότι πλέον είναι ένα από τα πιο σύγχρονα της Ελλάδας .

Δείτε το βίντεο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπραβο στο παλικαρι.οτι καλυτερο.το τραγικο της υποθεσης ειναι πως για εμας τους ντοπιους το γηπεδο μπασκετ καθημερινα ειναι κλειδωμενο…τραγικοτατο…

    • Συγνώμη που θα πάρω θέση αλλά λόγω του ότι επισκέπτομαι το γήπεδο νομίζω είναι ανοικτό από οποιοδήποτε άλλο. Χρόνια Πολλά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...