Πάμε στοίχημα: Προβάδισμα για Οντένσε και Ντιζόν

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι του Σαββάτου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια. Συγκεκριμένα θα μας απασχολήσουν αγώνες από τα πρωταθλήματα της Δανίας, της Γαλλίας, της Ολλανδίας, της Ισπανίας αλλά και, όσον αφορά το μπασκετικό κομμάτι, τα πλέι οφ της ACB.
Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε, μεταξύ άλλων, αναλύσεις για τα παιχνίδια της ημέρας, προγνωστικά, βαθμολογίες, χρήσιμα στατιστικά, αλλά και να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για τα αποτελέσματα αγώνων.
“Μιλάει” η έδρα
Ξεκινάμε από τη Δανία και τον αγώνα Οντένσε – Ράντερς, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης των μπαράζ για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, στον οποίο θα πάμε με το 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Οι δύο ομάδες είχαν θέσει από το ξεκίνημα τη σεζόν ως στόχο την εξασφάλιση της παρουσίας τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η Οντένσε είναι δυνατή στην έδρα της και προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες μπροστά στο κοινό της, ενώ φέτος κέρδισε τη σημερινή της αντίπαλο και τις δύο φορές που την υποδέχθηκε (3-0 στις 20/02, 1-0 στις 18/04).Η Ράντερς, μάλιστα, έχει υποστεί επτά ήττες στις εννέα πιο πρόσφατες “εξόδους” της, σε επίπεδο πρωταθλήματος. Θεωρούμε ότι η έδρα έχει το προβάδισμα και θα τη στηρίξουμε, παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet.
Κερδίζει η Ουτρέχτη
Συνεχίζουμε με τα πλέι οφ της Ολλανδίας και τον αγώνα Ουτρέχτη – Χέρενφεν, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.80. Η Ουτρέχτη έχει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ (τα παιχνίδια είναι διπλά), καθώς στο πρώτο ματς επικράτησε 3-1 στην έδρα της Χέρενφεν. Οι σημερινοί γηπεδούχοι διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και στα εννέα τελευταία παιχνίδια τους έχουν πανηγυρίσει οκτώ νίκες! Από την άλλη πλευρά, η Χέρενφεν προέρχεται από τρεις σερί ήττες και, σε ευρύτερο πλαίσιο, πέντε στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της, η κατάσταση στο εσωτερικό της είναι έκρυθμη με τον προπονητή να αμφισβητείται έντονα και δύσκολα θα καταφέρει να κοιτάξει στα μάτια την Ουτρέχτη.
Με το κίνητρο της Ντιζόν
Η επόμενη πρόταση έρχεται από τη Γαλλία και τον αγώνα Τουλούζ – Ντιζόν, στον οποίο θα επιλέξουμε το 2 DNB σε απόδοση 2.04. Τελευταία αγωνιστική στο Σαμπιονά και η Τουλούζ είναι αδιάφορη βαθμολογικά. Εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, μάλιστα, δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς στις 13 τελευταίες αγωνιστικές μετρά μία μόλις νίκη (1-8-4). Η Ντιζόν, από την πλευρά της, “καίγεται” για τη νίκη, καθώς αν την πάρει θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία χωρίς να την ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αγώνων της ημέρας. Προέρχεται από την εντός έδρας επικράτηση με 2-0 επί της Νανσί, στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της έχει υποστεί μία μόλις ήττα (2-1-1) και θεωρούμε πως απόψε θα “μιλήσει” το κίνητρο και οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς.
Αμφίσκορο στο Κάντιθ
Περνάμε στη Β’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Κάντιθ – Κόρδοβα, με την επιλογή μας να είναι το Goal / Goal σε απόδοση 2.10. Ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες το σημερινό, καθώς η μεν Κάντιθ βρίσκεται εντός των πλέι οφ για την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβισιόν, η δε Κόρδοβα χρειάζεται βαθμούς για να αυξήσει την απόστασή της από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τελικό νικητή δε θα ασχοληθούμε, καθώς η Κάντιθ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της (0-3-1), ενώ η Κόρδβα δε μας πείθει για να τη στηρίξουμε. Ωστόσο, οι σημερινοί φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στις 4/6 πιο πρόσφατες εξόδους τους και το ενδεχόμενο να σημειώσουν από ένα τουλάχιστον τέρμα και οι δύο ομάδες έχει στοιχηματική αξία.
Μεγάλο σκορ στη Βιτόρια
Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον πρώτο αγώνα ανάμεσα σε Μπασκόνια και Γκραν Κανάρια για την προημιτελική φάση των πλέι οφ της ACB, στον οποίο θα πάμε με το Over 161 πόντους, σε απόδοση 1.90. Η Μπασκόνια τερμάτισε στη 2η θέση της κανονικής διάρκειας και αποτελεί το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής τρεις φορές φέτος και στα δύο ματς που έγιναν στη Βιτόρια εμφανίστηκαν μεγάλα σκορ (80-84 για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ τον Οκτώβριο, 95-90 για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος). Η Μπασκόνια, γενικότερα, όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της “ανοίγει” το ρυθμό του αγώνα και “υποχρεώνει” τον αντίπαλό της να την ακολουθήσει. Αναμένουμε, επομένως, ένα μεγάλο σκορ στο σημερινό ματς.
Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Πηγή: http://nafpaktianewsbet.blogspot.com/2017/05/blog-post_20.html bet_Nafpaktia news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...