Πάνος Καλλίτσης: «Έχω φλερτάρει με το θάνατο 3 φορές»

Πάνος Καλλίτσης: «Έχω φλερτάρει με το θάνατο 3 φορές»

Σε μία ανάρτηση- ποταμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Πάνος Καλλίτσης αναφέρεται στη δολοφονική επίθεση που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή πριν από τρία χρόνια στην πυλωτή του σπιτιού του στο Λυκαβηττό, αλλά αφήνει αιχμές για… σκιές «που ζουν στη φυλακή της απληστίας, του φθόνου, της ανάγκης να ξεχωρίσουν με όποιο τρόπο και όποιο κόστος».

Πέντε ημέρες πριν βρεθεί για μία ακόμη φορά τετ α τετ με τους κατηγορούμενους που άνοιξαν πυρ σε βάρος του ίδιου και της τότε συζύγου του Έλενας Χριστοπούλου τη μοιραία νύχτα του Ιανουαρίου του 2016, ο γνωστός hair stylist δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να κρατά τρία κεριά, αριθμός που κατά τα λεγόμενά του τον έχει σημαδέψει.

«3 κεριά αρκούν για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ; Αρκούν για να ξορκίσω το κακό; Αρκούν; 3 χρόνια πριν, την ίδια ακριβώς ώρα, ανήμερα των 3 Ιεραρχών δεχόμουν 3 σφαίρες», θυμάται ο Πάνος Καλλίτσης, δηλώνοντας ευγνώμων που είναι ακόμη ζωντανός.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Ευχαριστώ που είμαι ζωντανός, ευχαριστώ που έχω την υγεία μου, ευχαριστώ που είμαι ακέραιος. Ευχαριστώ που έχω δίπλα μου ανθρώπους αληθινούς, φίλους πραγματικούς και όχι «σκιές», όπως στην «αλληγορία του σπηλαίου» του Πλάτωνα», συνεχίζει με νόημα ο γνωστός κομμωτής. « Έχω φλερτάρει με το θάνατο 3 φορές, έχω δεχθεί 3 σφαίρες, έχω δοκιμαστεί μέσα από 3 δικαστήρια. Και 3 χρόνια μετά, είμαι εδώ, δυνατός, καθαρός, αληθινός», αναφέρει στην ανάρτηση- εξομολόγηση.

Την ίδια ώρα, βάζει στο στόχαστρο ανθρώπους «σκιές» -όπως τους χαρακτηρίζει- που «παίρνουν τη μορφή μιας ψεύτικης κατασκευασμένης πραγματικότητας».

«Και όταν γύρω μου βλέπω «σκιές» γελάω, γελάω με την ομορφιά της ζωής, με τα συναισθήματα που γεννά ξανά και ξανά ο έρωτας και οι μικρές στιγμές καθημερινότητας με δικούς μου φίλους και ανθρώπους», γράφει αφήνοντας να εννοηθεί ότι πλέον έχει απαλλαγεί από ό,τι τον είχε στοιχειώσει.

«Σκέφτομαι, πως η αγάπη μέσα μας κάνει θαύματα και η ζωή από μόνη της τα φέρνει έτσι που ξαφνικά βλέπεις τις «σκιές» αυτές να χάνονται.. Παρατηρείς και ξαναλές: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», καταλήγει ο κομμωτής των διάσημων.

Στο ακροατήριο με την Έλενα

Πριν από τέσσερις ημέρες, ο Πάνος Καλλίτσης βρέθηκε ξανά στις δικαστικές αίθουσες.  Μόνο που αιτία δεν ήταν η υπόθεση της αιματηρής ληστείας, αλλά το πολύκροτο διαζύγιο του από την coach του GNTM, Έλενα Χριστοπούλου. Οι δυο τους είχαν ανταλλάξει εκατέρωθεν αγωγές, οι οποίες συζητήθηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας που θα εκδώσει την απόφασή του τους επόμενους μήνες.

Σε αυτές, οι άλλοτε αγαπημένοι σύντροφοι εξαπέλυαν βαριές αλληλοκατηγορίες  αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο ενός χωρισμού που δεν υπήρξε «βελούδινος». Άλλωστε, δεν είχαν ανταλλάξει ούτε βλέμμα πριν από δύο εβδομάδες, όταν βρέθηκαν και πάλι στη δικαστική αίθουσα ως μάρτυρες στην υπόθεση της αιματηρής ληστείας.

Πηγή: Dikastiko.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/353296-Panos-Kallitses-Echo-phlertarei-me-to-thanato-3-phores ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...