Πάτρα:Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου ημεδαπού.

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 30χρονου ημεδαπού που έγινε στην Πάτρα στις 19-05-2012 Δράστες είναι τρεις Αφγανοί, ο ένας εκ των οποίων έχει ήδη συλληφθεί.Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών η ανθρωποκτονία 30χρονου ημεδαπού, που έγινε στην Πάτρα το Σάββατο (19-05-2012). Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Αφγανιστάν, ηλικίας 17 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο ομοεθνείς του, ο ένας επίσης 17 χρονών.
Ο 30χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε κοντινή απόσταση από την οικία του στις Ιτιές Πατρών, βαριά τραυματισμένος, φέροντας τουλάχιστον έξι χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και τα πλευρά και  διακομίσθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου υπέκυψε στα τραύματά του το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τη συστηματική και μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι τρεις αλλοδαποί διερχόμενοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τον 30χρονο έξω από το σπίτι του. Στη συνέχεια, σε μικρή απόσταση από το σημείο του διαπληκτισμού και ενώ ο 30χρονος ακολουθούσε τους τρεις δράστες, διαπληκτίστηκαν ξανά και οι τρεις κατηγορούμενοι, ενεργώντας από κοινού, κατάφεραν έξι τουλάχιστον χτυπήματα με μαχαίρι στον 30χρονο και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε ο ένας 17χρονος και συνελήφθη.
Οι δύο 17χρονοι είχαν συλληφθεί τον τελευταίο μήνα από τις αστυνομικές αρχές, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τους είχε χορηγηθεί προθεσμία για την αναχώρησή τους.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
Οι έρευνες συνεχίζονται για τη σύλληψη των δύο συνεργών του.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...