Πάτρα: Σύλληψη υπαλλήλου στο ΙΚΑ που εμπλέκεται στην υπεξαίρεση

Νέα στοιχεία έρχονται στο προσκήνιο σχετικά με την υπόθεση υπεξαίρεσης στο πρώην κεντρικό ΙΚΑ της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη ενός υπαλλήλου ο οποίος φέρεται να πέταξε στην τουαλέτα στοιχεία από τα οποία θα προέκυπτε το μέγεθος της παρανομίας.

Την ίδια ώρα πρόσωπο ή κύκλωμα φέρεται να είναι αυτό το οποίο είχε στήσει το μηχανισμό εικονικής διάθεσης ποσών τα οποία στην συνέχεια υπεξαίρεσε. Από την πλευρά της η διοίκηση του ΙΚΑ σε ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει την ύπαρξη προβλήματος στο κεντρικό πρώην ΙΚΑ της Πάτρας, επισημαίνοντας ότι εντοπίστηκε κρούσμα διαφθοράς, το ύψος της οποίας είναι μέχρι στιγμής απροσδιόριστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσωπο υπεράνω υποψίας μέσω του αποχετευτικού δικτύου  προσπάθησε να εξαφανίσει αυτά τα στοιχεία αλλά συνελήφθη επ’ αυτοφώρω.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΦΟΝΤΟ» ΣΤΟ «ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ» Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

patrastimes.gr/



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...