Πάτρα: Τελικά δεν τα κατάφερε ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας, 16 ημέρες μετά το τροχαίο

Είχε τραυματιστεί όταν το ποδήλατό του παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην περιοχή του Ρίου

Δεν τα κατάφερε τελικά μετά από 16 ημέρες μάχης για τη ζωή που παρέμενε νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Π.Γ.Ν.Π. ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν το ποδήλατο που οδηγούσε παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στο Ρίον.

Σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα Παρασκευή και ώρα 10.30 το πρωί ο ανήλικος άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον.

Το μοιραίο δυστύχημα είχε σημειωθεί στις 2 Μαίου όταν το άτυχο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο με τον μικρότερο αδελφό του με τα ποδήλατα. Πρόκειται για τον γιο της Φαίδρας και του Κώστα Τζαβάρα και εγγονό του βιομήχανου Ανδρέα Δούρου.

Το τροχαίο έγινε μόλις είχαν διασχίσει τη γέφυρα που βρίσκεται κοντά στην εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, καθώς κατευθύνονταν από την οδό Σώμερσετ προς την οδό Σταυροπούλου όταν παρασύρθηκε από ένα τζιπ.

Αποτέλεσμα ήταν ο 14χρονος να εκτοξευθεί πολλά μέτρα και να καταλήξει κάτω από τις ρόδες δύο αυτοκινήτων. Ο μικρότερος αδελφός του μόλις είδε τι είχε γίνει, άφησε το ποδήλατό του και έτρεξε στον αδελφό του.

Άμεσα έφθασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 15χρονο με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Π.Γ.Ν.Π.

Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, όμως τελικά όπως διεφάνη, ήταν πάρα πολύ κρίσιμη και τελικά δεν τα κατάφερε.

http://www.patrastimes.gr/arthro.php?id=16561



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...