Πέντε νέες υποψηφιότητες του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γ.Νταουσάνη

Αραμπατζή Αλεξάνδρα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα στο δήμο Πετρούπολης το 1985 και κατάγομαι από το Μολύκρειο της Δ.Ε Αντιρρίου. Είμαι το δεύτερο παιδί της οικογένειας του Σάββα και της Τριανταφυλλιάς, οι οποίοι εργάζονται ως ιδιωτικοί υπάλληλοι.   Αποφοίτησα ως Νηπιαγωγός. Παντρεύτηκα στο Μολύκρειο Ναυπακτίας και είμαι μητέρα ενός παιδιού.     Εργάζομαι ως νηπιαγωγός σε παιδικούς σταθμούς.

Η επιθυμία να συμμετέχω στις εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΟΥΣΑΝ, με τη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ,  προκύπτει από την επιθυμία μου να συνεισφέρω στο τόπο μας {που μας έχει όλους ανάγκη}, όπως μπορώ και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη Ναύπακτος γιατί ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΟΥΣΑΝΗΣ μπορεί και έχει και την εμπειρία και το  πρόγραμμα  για ένα καλύτερο δήμο Ναυπακτίας

Ζέκα  Χριστόφος Κρενάρ

Είμαι 21 ετών φοιτητής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος στο τμήμα μηχανικών πληροφορικής στο Αντιρρίου ( Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών ).

Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ναυπακτίας  με το Συνδυασμό ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ του Γιάννη Νταουσάνη μετά την πρόταση που μου έκανε και η οποία με τιμά ιδιαίτερα. Είναι αποδεδειγμένες οι ικανότητές του να πάει μπροστά το Δήμο μας και εμείς οι νέοι πρέπει να συμβάλλουμε σε αυτό με όλες τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο.

Θεοδωροπούλου Βικτώρια Μελάνια

Είμαι εκπαιδευτικός και κατάγομαι από το Καταφύγιο της Δημοτικής Ενότητας Αποδοτίας.

Μετά την πρόταση που δέχτηκα από τον κύριο Νταουσάνη αποφάσισα να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  του Δήμου Ναυπακτίας στη Δημοτική Ενότητα Αποδοτίας με το συνδυασμό Νέα Πορεία γιατί πιστεύω ότι είναι ο πιο κατάλληλος έχοντας  την εμπειρία χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση και μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα για την πόλη μας αλλά και τα χωριά μας.

Μουράτη Αγγελική

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Η καταγωγή μου εκ της μητρός είναι από την Σκάλα. Αποφοίτησα από το Ι.Ε.Κ ΔΕΛΤΑ στο τμήμα Γραφιστική Εντύπου και Ηλεκτρονικών Μέσων. Επί δώδεκα χρόνια εργάστηκα σε ιδιωτική εταιρία δημοσίου δικαίου και συμμετείχα ενεργά και ανεξάρτητα στα συνδικαλιστικά δρώμενα. Τώρα εργάζομαι περιστασιακά και γνωρίζω εκ των έσω και πολύ καλά τις ανάγκες και τις ανασφάλειες ενός εργαζόμενου. Είμαι τελειόφοιτη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Master) στο τμήμα εικαστικών τεχνών στο Ά Εργαστήριο με δάσκαλο τον Α. Αντωνόπουλο, με εκπαιδευτική επάρκεια σε εξέλιξη. Έχω παρουσιάσει το έργο μου σε ομαδικές εκθέσεις, δραστηριοποιούμαι ενεργά στα φοιτητικά-εκπαιδευτικά ζητήματα, όπως και ως πολιτικοποιημένη καλλιτέχνιδα στην καθημερινότητά μου. Αυτό είναι το ζητούμενο. Η ποιότητα ζωής και η αισθητική στην καθημερινότητά. Ένα από τα όνειρα για την πόλη μας, είναι, όπως έχει συμβεί σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας, να αποκτήσει έναν Καλλιτεχνικό σταθμό για τους φοιτητές της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών χτισμένο σε ένα από τα όμορφα σημεία εντός πόλεως ή σε κάποιο αγνάντι της ωραίας Ναυπακτίας με σκοπό την διεύρυνση του καλλιτεχνικού και πολιτιστικού ορίζοντα της περιοχής αλλά και ως πόλος έλξης όχι μόνο για τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά παγκοσμίως! Ένα πολύτιμο διαμάντι του κορινθιακού με βουνά και θάλασσα, χρειάζεται την προσοχή μας ξανά, με εργατικότητα και αυτοοργάνωση. Αποφάσισα λοιπόν, να συνεργαστώ με το σχήμα της Νέας Πορείας και με τον Γιάννη Νταουσάνη ως υποψήφιο δήμαρχο στις επερχόμενες εκλογές, έχοντας κατά νου, πως δεν πρόκειται για έναν Υπάλληλο Ευκαιριακού – Ψηφοθηρικού Χαρακτήρα αλλά για έναν εργατικότατο πρώην δήμαρχο με όπλα τις γνώσεις, την σημαντική μακροχρόνια εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση και την τόλμη.

Ποταμούλας Δημήτρης

Είμαι συνταξιούχος ναυτικός. Θέλοντας να συμβάλλω και εγώ για κάτι καλύτερο στον τόπο μας όπου ζούμε με τα παιδιά μας, δέχτηκα την πρόταση του Γιάννη Νταουσάνη και θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπακτίας με το συνδυασμό του ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ γιατί ήταν ο Δήμαρχος των έργων και είναι κάτι που μπορεί να επαναλάβει.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...