Πέρασε από τη Νέα Σμύρνη ο ΠΑΟΚ και πλησίασε στο… σεντόνι

Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έκανε ο ΠΑΟΚ επικρατώντας με 0-1 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι στη αρχή ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να έχει στο 11΄ την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, όμως το σουτ του Σαββίδη απέκρουσε ο Γλύκος.

Μάλιστα στο 13΄ ο ΠΑΟΚ απάντησε με σουτ του Κάμπος, το οποίο αυτή τη φορά σταμάτησε ο Μπαντής. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 14΄ όταν ο Πρίγιοβιτς έκανε το γύρισμα στην περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία από τον Ρισβάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Πανιωνίου για το 0-1.

Στο 24΄ και 26΄ ο «δικέφαλος του Βορρά» είχε καλές φάσεις με Ενρίκε και Τσίμιμοτ, αλλά ο Μπαντής προχώρησε σε ισάριθμες επεμβάσεις.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του έχασε στο 29΄ την μεγαλύτερη ευκαιρία του, όμως ο Μπεν δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Γλύκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε για τα καλά, με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το πολύτιμο τρίποντο.

Οι δύο μεγαλύτερες ευκαιρίες πάντως ανήκαν στην ομάδα του Ίβιτς, όμως το σουτ του Πέλκα στο 73΄ έδιωξε ο Μπαντής, ενώ η κεφαλιά του Μπίσεσβαρ στο 85΄ πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Τασουλής, Ρισβάνης (58΄ Σταυρόπουλος), Οικονόμου, Γκιοάτα, Ταπόκο, Κόρμπος, Μασούρας (55΄ Μαχμούτοβιτς), Καθάριος, Σαββίδης (80΄ Βουκελάτος), Μπεν.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Πούγγουρας (46΄ Μαλεζάς), Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος (67΄ Πέλκας), Ενρίκε (86΄ Κίτσιου), Πρίγιοβιτς.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/285439-Perase-apo-te-Nea-Smyrne-o-PAOK-kai-plesiase-sto-sentoni ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...