Πέφτουν οι υπογραφές με Φορτούνη-Σα στον Ολυμπιακό – «Κλείνει» ο Ντουρμισάι

Πέφτουν οι υπογραφές με Φορτούνη-Σα στον Ολυμπιακό – «Κλείνει» ο Ντουρμισάι

Δύο από τις «κολώνες» που ποντάρουν πολλά από την επόμενη σεζόν στον Ολυμπιακό, είναι χωρίς αμφιβολία ο Κώστας Φορτούνης και ο Ζοσέ Σα.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να «δέσουν» τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, καθώς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2020 και να προχωρήσουν στην αγορά του Πορτογάλου τερματοφύλακα από την Πόρτο.

Οι δύο υποθέσεις φαίνεται πως είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύντομα αναμένεται να έχουν αίσιο τέλος.

Συγκεκριμένα, αναμένονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι και των δύο ποδοσφαιριστών, προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες των συμβολαίων τους και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

Όσον αφορά τον Σα, εκείνο που λέγεται είναι πως ρυθμίζεται η ρήτρα εξαγοράς του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν 2,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του από τους «δράκους».

Από εκεί και πέρα, ο Φιορίν Ντουρμισάι θα αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ύστερα από τον Σενεγαλέζο στόπερ Ουσεϊνού Μπα, τον Σέρβο εξτρέμ Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και τον Βέλγο φορ Ούγκο Κάιπερς.

Πρόκειται για τέσσερα νέα παιδιά από 22 έως 24 ετών, οι οποίοι θα κριθούν από τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει της επόμενης σεζόν.

Οι δύο από αυτούς προέρχονται από την ελληνική αγορά, αφού εκτός από τον διεθνή Έλληνα επιθετικό του Πανιωνίου και ο Κάιπερς είχε περάσει με επιτυχία από τα ελληνικά γήπεδα, όντας ο δεύτερος σκόρερ του Εργοτέλη την προηγούμενη σεζόν.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/359817-Peftoyn-oi-ypografes-me-Fortoyni-Sa-ston-Olympiako-Kleinei-o-Ntoyrmisai ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...