Πήρε τον βαθμό η Κέρκυρα (1-1), έμεινε όρθια και στην Λάρισα

Όρθια σε ακόμα μία δύσκολη έδρα έμεινε η Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου, καθώς πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στην ΑΕΛ στη Λάρισα, σε ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς. 

Σε ένα παιχνίδι που οι πραγματικές ευκαιρίες μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, οι «Φαίακες» όχι μόνο πήραν τον βαθμό, αλλά κράτησαν την ομάδα του Σάκη Τσιώλη χαμηλά στη βαθμολογία, διατηρώντας και την απόσταση των δύο βαθμών. 

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και από την άλλη οι Θεσσαλοί δεν είχαν ούτε μία κλασική ευκαιρία, το σκορ άνοιξε στο 80′ για την ΑΕΛ με γκολ του Ναζλίδη (ενδεχομένως να είναι και αυτογκόλ του Γκόμες με την πορεία που παίρνει η μπάλα), δείχνοντας ότι ακόμα και σε μια κακή μέρα μπορεί να πάρει τη νίκη. 

Ωστόσο, η Κέρκυρα δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίκιτς από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε εντελώς αμαρκάριστος για την κεφαλιά, νικώντας τον Ξενοδόχοφ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, παίρνοντας τον βαθμό που βάσει εικόνας τον άξιζε. 

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Κόντορ 67′), Τικό (Αμίτ 46′), Φάρκας, Γκόλιας, Μασαλέσα, Ντέλετις, Βαρέλα (Τσακοπίνο 74′), Κάπος, Ναζλίδης, Αβραάμ. 

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (Νίκιτς 66′), Ντιμιτρόφσκι, Γεωργίου, Γκομές, Κόντος (Ζορμπάς 64′), Σιόντης (Γεωργακόπουλος 82′), Ιωάννου, Επστάιν, Ντιόγκο, Τουράμ. 

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...