Πήρε το τρίποντο ο Ναυπακτιακός. Φωτο

Νίκη που τον κρατά στην δεύτερη θέση του πίνακα της βαθμολογίας πέτυχε ο Ναυπάκτιακός που είχε πολλές απουσίες(Παπαποστόλου, Δημητρακόπουλος, Καλαβρουζιώτης, Δημόπουλος,Ζαχαρόπουλος)  με αντίπαλο τον αξιόμαχο Ίναχο Βάλτου.Η ομάδα της Ναυπάκτου ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και άνοιξε το σκορ κερδίζοντας το τρίτο της πέναλτι στο φετινό πρωτάθλημα στο 37′ με τον Θεοχάρη. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης όμως μια στιγμιαία αδράνεια τερματοφύλακα και αμυντικού στο 59′ είχε ως επακόλουθο να δεχθούν το γκολ από τον Καλαβρουζιώτη και κάπου εκεί ουσιαστικά κρίθηκε και η αναμέτρηση.

Ανδρεόπουλος,Καζανάς, Σταυρόπουλος, Μπαλαμπάνης(75’Βήττος), Θεοχάρης, Κονίδας, Λαγός, Δερβίσης(60’Ανδριτσόπουλος),Καραγιάννης(70’Αδραχτάς), Μήτρου.

Ίναχος Βάλτου: Σίμος , Χόντος,Λαμπρακόπουλος,Φραγκούλης Α.,Ψηλός, Τζαμαλής,Νικολογιάννης(70’Τσιάκαλος),Θώδης,Φραγκούλης Στ.(Μανώλης Θ.), Αγγέλης, Νέστορας(Μπιτσικώκος).

Το φιλμ του αγώνα:

18′ Κεφαλιά του Φραγκούλη η μπάλα άουτ.

25′ Σούτ του Καλαβρουζιώτη η μπάλα θα περάσει άουτ.

33′ Ύστερα από σέντρα του Καραγιάννη ο Δερβίσης με ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι αναγκάζει το Σίμο σε εντυπωσιακή απόκρουση στην φάση του αγώνα.

34′ Ο Θεοχάρης με ατομική ενέργεια θα μπει στην μεγάλη περιοχή όμως από πλάγια θέση δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Σίμο που απέκρουσε.

37′ Ο διαιτητής κ. Καραβασίλης καταλογίζει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λαμπρακόπουλου πάνω στον Καραγιάννη το οποίο εκτελεί εύστοχα ο Θεοχάρης ανοίγοντας το σκορ.

47’Σούτ του Αγγέλη αποκρούει ο Ανδρεόπουλος.

57’Σούτ του Καραγιάννη η μπάλα περνάει άουτ.

59′ ΓΚΟΛ Φραγκούλης και Σίμος δεν συνεννοούνται με επακόλουθο η απόκρουση του τερματοφύλακα του Ινάχου να ευνοήσει τον Καλαβρουζιώτη ο οποίος με συρτό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχή προωθεί την μπάλα στα δίκτυα.

64′ Δυνατό σούτ του Μήτρου έξω από την περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

66’Ο Φραγκούλης πέφτει μέσα στην μεγάλη περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα του Μπαλαμπάνη όμως παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων ο διαιτητής κ. Καραβασίλης δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

79′ ΣΟύτ του Μπιτσικώκου έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.

82′ Σούτ του Μήτρου έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.

84′ Ο Αδραχτάς από θέση τετ α τετ προλαβαίνει την έξοδο του Σίμου όμως πλασάρει άστοχα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Φωτογραφίες Λαμπρινή Τσιλιγιάννη



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...