Παίκτες του Παναιτωλικού στο 3ο γυμνάσιο Ναυπάκτου σε ενημερωτική εκδήλωση κατά της Βίας

Ενημερωτική εκδήλωση κατά τη βίας και του ρατσισμού,διοργάνωσαν από κοινού η διεύθυνση της Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του νομού Αιτωλ/νίας δια του εκπροσώπου της κ.Ρένου Χριστοδουλίδη (Υπεύθυνου σχολικών δραστηριοτήτων της διεύθυνσης) μαζί με το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και τη συμμετοχή κλιμακίου παικτών της ομάδας ποδοσφαίρου του Παναιτωλικού αποτελούμενου από τον Γενικό αρχηγό κ. Κουτσοσπύρο και τους ποδοσφαιριστές Κυριακίδη, Μαρκόφτσκι,Παπουτσογιαννόπουλο, Μουνιό και Μπράβο.

Το 3ο Γυμνάσιο εδώ και πολλά χρόνια,υλοποιεί δράσεις που έχουν σα σκοπό,να ευαισθητοποιείσει τους μαθητές σ’αυτό το φαινόμενο που λέγαεται βία και που μπορεί κανείς να την συναντήσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και με πολλές μορφές.

Κατά τη διαρκεια της εκδήλωσης,οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οπτικό υλικό,να συζητήσουν με τους παίκτες της ομάδας του Παναιτωλικού τις δικές τους εμπειρίες μέσα από τα γήπεδα,να ρωτήσουν,αλλά και στο τέλος να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Άλλωστε η προσπάθεια που κάνει η ομάδα του Αγρινίου κατά του φαινομένου αυτού,είναι τεράστια και η συμβολή της στον αγώνα για την αντιμετώπισή της τεράστια.

Την ενημερωτική εκδήλωση  παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ακαδημίας Ναυπάκτου Μιχάλης Δρόσος  και ο προπονητής του Ναυπακτιακού Περικλής Παπαποστόλου.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...