ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τη προηγούμενη εβδομάδα

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 26 Νοεμβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Δήμο Βισαλτίας στον Νομό Σερρών, επέλεξε τα στοιχήματα «Αποτέλεσμα Ημιχρόνου» και «Τελικό Αποτέλεσμα» σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Σλοβενίας, τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, της Αυστρίας, της Ολλανδίας και την τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας, έπαιξε το σύστημα 3-4-5 και με 12 ευρώ κέρδισε 5.536,28 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, στο Μαρκόπουλο, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά), της έκτης ιπποδρομίας ένας νικητής από το Νέο Ηράκλειο κέρδισε 2.454 ευρώ και δύο νικητές από τον Πειραιά και την Πετρούπολη κέρδισαν από 1.227 ευρώ. Στο Σκορ 6 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε έξι κούρσες) επτά νικητές από την Καλλιθέα, το Ρέντη, το Χαλάνδρι, τα Χανιά, την Κύμη, την Κηφισιά και τη Χαλκίδα κέρδισαν από 2.437 ευρώ.
Το νέο είναι εδώ!

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, «έξυπνο» cash out και πλούσιο live streaming*
Το νέο είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet και δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.
Για πρώτη φορά το νέο προσφέρει bonus πρώτου στοιχήματος*, για εγγραφή είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ.

*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/347896-PAME-STOICHEMA-Perissotera-apo-13-ekatommyria-eyro-se-kerde-moirase-te-proegoymene-ebdomada ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...