Παναγιώτης Κωστόπουλος: Την χάρηκε την κούπα του πρωταθλητή όσο κανείς

Αν κάποιος χάρηκε περισσότερο από όλους τους άλλους τους φιλάθλους και τους οπαδούς της Παναχαϊκής την άνοδο που κατάφερε φέτος η Πατρινή ομάδα, αυτός σίγουρα ήταν ο πιο πιστός της φίλος.Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος.

Ο φίλαθλος που έδινε όλους αυτούς τους μήνες δύναμη και πίστη στους οπαδούς και στους παίκτες της ομάδας για την επίτευξη του τελικού στόχου, είχε αντιμετωπίσει προς το τέλος της σεζόν ορισμένα προβλήματα που τον έκαναν να βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Βρήκε όμως την δύναμη να τα ξεπεράσει, ενώ τα μηνύματα που είχε δεχθεί από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και γενικότερα από την ευρύτερη τοπική κοινωνία για γρήγορη ανάρρωση, ήταν δεκάδες.

Μεγάλο το ενδιαφέρον και η αγάπη του κόσμου για τον Παναγιώτη. Όταν βγήκε από το νοσοκομείο βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της ομάδας. Έτσι και αλλιώς όμως την φιέστα της ανόδου δεν θα την έχανε με τίποτα.

Είτε καλά είτε όχι, ο Παναγιώτης θα έδινε το “παρών” στην φιέστα. Και η αλήθεια είναι ότι την χάρηκε αρκετά και ήταν το κεντρικό πρόσωπο των επινίκιων, τόσο ανάμεσα στους παίκτες, όσο και μεταξύ των οπαδών.

Όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος στα social media η κούπα του πρωταθλητή τον βοήθησε στο να πάρει λίγο τα πάνω του. Του το χρωστούσε η Παναχαϊκή, ο κόσμος και οι παίκτες της.

Τόσο δύναμη, τόση πίστη τους έδωσε αυτός καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ραντεβού λοιπόν και πάλι τον Σεπτέμβρη στο γήπεδο της Αγυιάς…

www.patrasevents.gr/

Παναγιώτης Κωστόπουλος: Την χάρηκε την κούπα του πρωταθλητή όσο κανείς


Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...