Παναθηναϊκός: Ζήτησε επισήμως το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Αναλυτική μελέτη για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι», για 49 χρόνια, κατέθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, μετά τη νέα συνάντηση, που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η πρόταση περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος, τόσο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και για το ελληνικό δημόσιο. 

Οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του «τριφυλλιού» θα αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου. 

Εκτός της αναβάθμισης της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου για την ομάδα, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης! 

Βασιλειάδης και Τριαντόπουλος συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει ο υφυπουργός να μελετήσει την πλήρη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Στο πλαίσιο της συνάντησης, δε, ο υφυπουργός συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι εφάμιλλοι του κλίματος κάτω από το οποίο διεξήχθησαν οι περσινοί, πνεύμα στο οποίο κινήθηκε και η δήλωση που είχε κάνει από το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/285744-Panathenaikos-Zetese-episemos-to-OAKA-gia-49-chronia ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...