Παναιτωλικός : Κέρδισε με 1-0 την Κέρκυρα στο γήπεδό του σε σημερινό φιλικό

Ο Παναιτωλικός επικράτησε της Κέρκυρας  με 1-0 σε σημερινό φιλικό που διεξήχθη στο Αγρίνιο. Μπροστά στον κόσμο του (περίπου 2.000 φίλαθλοι) και με τρελή ζέστη η ομάδα του Μάκη Χάβου απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο δείχνοντας αρκετά βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Ντίας όπου στο 25ο λεπτό με ωραίες προσποιήσεις και πλασέ έγραψε το τελικό 1-0. Ο Παναιτωλικός έχασε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει γκόλ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε έπειτα κι απ’τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μάκης Χάβος. Βασικός ξεκίνησε ο Ρουμάνος επιθετικός Μοράρ δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο ντεμπούντο του με την κίτρινη φανέλα. Ο Τσενάμο ξεκίνησε κάτω απ’τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Μύγας, αριστερός οπισθοφύλακας ο Ρότσα, κεντρικό αμυντικό δίδυμο Ροντρίγκες και Χαντάκιας, ανασταλτικός χάφ ο Ντάνι Μπεχαράνο που είχε μπροστά του τους Λόπες και Μαζουρέκ, ενώ η τριάδα της επίθεσης με τον Ντίας ως δεξί εξτρέμ, τον Κλέσιο στ’αριστερά και φόρ τον Μοράρ σε σύστημα 4-3-3.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό τέστ για την ομάδα του Παναιτωλικού, το Σάββατο στις 12 Αυγούστου στη Βέροια, με αντίπαλο τον ΑΡΗ Θεσ/νίκης.

ΠΑΝΑΤΩΛΙΚΟΣ: Τσέναμο (61’ Κυριακίδης), Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας (59’ Μαρινάκης), Ρότσα (59’ Τσοκάνης), Μπεχαράνο (46’ Πάουλο), Λόπες (78’ Νταλακούρας), Μάζουρεκ (65’ Γιαννιώτης), Ντίας (73’ Βασιλούδης), Κλέσιο (73’ Σελεμανί), Μοράρ (46’ Ρόσα).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Βενέτης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν, Κ. Ντιόγκο, Ζ. Ντιόγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν ως αλλαγή οι :  Σοϊλέδης Γκόμεζ, Νουαλά, Αναστασίου, Μπαλάφας, Μίσκου, Γρομητσάρης, Βάργκας, Νούνιες.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...