Παναιτωλικός – Πανθρακικός (Κύπελλο -2η αγ. – 7ος όμιλος)

Για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναιτωλικός υποδέχεται αύριο στο Αγρίνιο την ομάδα του Πανθρακικού. Μπορεί να τους χωρίζει μία ολόκληρη κατηγορία αλλά δεν παύει το παιχνίδι αυτό να είναι δύσκολο για τον Παναιτωλικό, και ιδιαίτερα κρίσιμο.

Την πρώτη αγωνιστική ο Παναιτωλικός είχε ηττηθεί στο Περιστέρι απ’τον Ατρόμητο με 1-0, ενώ ο Πανθρακικός είχε επικρατήσει της Καλλιθέας στη Κομοτηνή με 3-0. Μονόδρομος η νίκη για τον Παναιτωλικό, αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Πέντε παίκτες εκτός αποστολής με τον Κυριακίδη να μένει εκτός για λόγους ξεκούρασης απ’τα συνεχόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος και τους Μουνιός, Ροντρίγκες, Παπουτσογιαννόπουλο και Παπάζογλου να είναι τραυματίες και ανέτοιμοι. Ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή με τους Μαλλή και Γιαννιώτη να είναι ξανά εντός και αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες.

Όσον αφορά τον Πανθρακικό και τον προπονητή του Κώστα Ανυφαντάκη, ανακοίνωσε 18 ποδοσφαιριστές για το Αγρίνιο με πέντε παίκτες να μένουν εκτός. Ο λόγος για τους Ηλιάδη, Μπουγαίδη, Πλέγα, Νικόλτση και Κωστίκο που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και τέθηκαν νοκ άουτ για το συγκεκριμένο αγώνα.

Σε σχέση με την προιστορία των δύο ομάδων, υπερισχύει ξεκάθαρα η γηπεδούχος ομάδα, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις με τον Πανθρακικό στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός έχει το απόλυτο με τέσσερις νίκες, μία για το πρωτάθλημα της Β’Εθνικής (1-0 το 2010) και τρείς νίκες στη Σούπερ Λίγκ (3-1, 3-1 και 1-0 πέρυσι 13/9/15 με γκόλ του Μαρκόφσκι).

Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Νίκου Μήλιου στο Αγρίνιο ως ποδοσφαιριστής πλέον του Πανθρακικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης του κυπέλλου Παναιτωλικός – Πανθρακικός, ορίστηκε ο Νικόλαος Πουλημάς του συνδέσμου Κέρκυρας, με βοηθούς τους Παναγιώτη Μεσσήνη της ΕΠΣ Αχαίας και Θεοχάρη-Δημήτριο Σκορδίλη της ΕΠΣ Κέρκυρας, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Αχαίας.

Εισιτήρια θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί αύριο την ημέρα δηλαδή του αγώνα απ’τις 11.00πμ στα εκδοτήρια του γηπέδου, μέχρι και την ώρα έναρξης του παιχνιδιού στις 15.00. Ανοιχτές θα είναι μόνο οι θύρες 1 και 2 στη μεγάλη εξέδρα. Η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 10 ευρώ, ενώ δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Κυπέλλου:

Τετάρτη, 15.00 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Πέμπτη, 17.15 ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...