Παναιτωλικός : Στατιστικά – θετικά και αρνητικά

Έπειτα από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο Παναιτωλικός βρίσκεται στη 10η θέση του πρωταθλήματος με 11 βαθμούς (3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες) έχοντας πετύχει 13 γκόλ, ενώ έχει δεχθεί 10.

Ξεκινώντας απ’τα θετικά η ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 13 γκόλ μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, πίσω από τον πρώτο Ολυμπιακό με 19, και τον δεύτερο επιθετικά Παναθηναικό με 15 γκόλ.

Εντός έδρας, στα γκόλ, η επίδοση για τον Παναιτωλικό είναι 9-6, και στα εκτός 4-4.  Μία νίκη εκτός έδρας(Ατρόμητο), δύο νίκες εντός έδρας(Κέρκυρα,ΑΕΛ), δύο ήττες εκτός έδρας(ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό), όπως επίσης δύο ήττες και εντός έδρας(ΠΑΣ, Ξάνθη) με δύο λευκές ισοπαλίες (εντός με Παναθηναικό και εκτός με Πλατανιά) ο απολογισμός για τον Παναιτωλικό.

Μέχρι στιγμής ο Παναιτωλικός έχει αγωνιστεί πέντε φορές στο Αγρίνιο, και τέσσερις εκτός έδρας. Όσον αφορά τους σκόρερς, οχτώ διαφορετικοί ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα γκόλ για τα καναρίνια με τον Ουάρντα να είναι πρώτος στη σχετική λίστα με 4 γκόλ, Μαρκόφσκι και Πάουλο έχουν σκοράρει από δύο φορές, ενώ από μία φορά οι Ροντρίγκεζ, Τομανέ, Ρόσα, Φερέιρα και Ρότσα.

Τα περισσότερα γκόλ που έχει πετύχει ο Παναιτωλικός είναι τα τέσσερα απέναντι στη Κέρκυρα, στο 4-0 της 7ης αγωνιστικής στο Αγρίνιο. Τα περισσότερα που έχει δεχθεί είναι τα πρόσφατα 3 απ’τη Ξάνθη για τη 12η αγωνιστική, στην εντός έδρας ήττα με 3-2.

Στα αρνητικά του Παναιτωλικού το γεγονός οτι σε παιχνίδια που βρίσκεται πίσω στο σκόρ, πάντα χάνει, χωρίς να καταφέρνει να πάρει έστω την ισοπαλία και παράλληλα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αρνητικά και η αγωνιστική κατάσταση του Παναιτωλικού, καθώς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωτάθληματος, μετράει τρείς ήττες και μόλις μία νίκη. Αν αναλογιστούμε και το μάτς κυπέλλου με τον Ατρόμητο, οι ήττες γίνονται τέσσερις στους πέντε τελευταίους αγώνες.

Μένει να δούμε με το πέρας του πρώτου γύρου (έξι ακόμα αγώνες) πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, αλλά και τα χρήσιμα συμπεράσματα που θα βγάλουμε ενόψει της συνέχειας, κυρίως όσον αφορά την ομάδα του Παναιτωλικού.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...