Παναιτωλικός : Τελευταίο φιλικό τέστ με τον ΑΡΗ σήμερα στις 18.30

Το τελευταίο του φιλικό τέστ πρίν την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την επόμενη Κυριακή, δίνει σήμερα ο Παναιτωλικός. Αντίπαλος του η ομάδα του ΑΡΗ που θα αγωνιστεί στη Football League και φέτος με στόχο την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Μάκης Χάβος με εξαίρεση τους Μπράβο, Παρρά και Βακράκο δεν αντιμετωπίζει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται σήμερα να παρατάξει ενδεκάδα που πιθανότατα θα τη δούμε βασική και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Πάουλο, Λόπες, Μαζουρέκ, Ντίας, Κλέσιο και Μοράρ σε σύστημα 4-3-3 με τον Πάουλο σε ρόλο κόφτη, μπροστά του τους Λόπες και Μάζουρεκ, Ντίας ως δεξί εξτρέμ, αριστερά ο Κλέσιο και φόρ ο Ρουμάνος Μοράρ. Στο φιλικό με την Κέρκυρα ο Μάκης Χάβος είχε ξεκινήσει στα γκολπόστ τον Τσενάμο και σε ρόλο κόφτη-αμυντικού χάφ τον Ντάνι Μπεχαράνο. Δηλαδή Κυριακίδης και Πάουλο θα είναι τα δύο νέα πρόσωπα σήμερα στην ενδεκάδα. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν οι ίδιοι.

Σημαντικό τέστ για τον Παναιτωλικό καθώς θα φανεί η ετοιμότητά του ενόψη της πολύ δύσκολης πρεμιέρας που έχει. Στον ΑΡΗ αγωνίζονται τρείς πρώην ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Ο λόγος για τους Πασά, Μουμίν και Νίκιτς. Ο Γιάννης Πασάς αποχώρησε φέτος απ’τον ΗΡΑΚΛΗ μιάς κι η ομάδα υποβιβάστηκε λόγω των πολλών οικονομικών της οφειλών και προβλημάτων.

Το φιλικό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΑΡΗ θα ξεκινήσει στις 18.30 το απόγευμα και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας.

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...