Παπαδημούλης: Η σκέψη μου αυτή την ώρα στις οικογένειες των θυμάτων

Παπαδημούλης: Η σκέψη μου αυτή την ώρα στις οικογένειες των θυμάτων

Από το γραφείο του στο Στρασβούργο όπου παραμένει για λόγους ασφαλείας μετά από υποδείξεις των αρμοδίων αρχών, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης δηλώνει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν, οι πυροβολισμοί “έπεσαν” στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Στρασβούργου.

Οι αρμόδιες αρχές κάνουν λόγο για νεκρούς και τραυματίες χωρίς να δίνουν περισσότερα στοιχεία ενώ μέχρι στιγμής ο δράστης δεν έχει συλληφθεί ή εξουδετερωθεί, αναφέρει ο κ. Παπαδημούλης και όπως προσθέτει στην επικοινωνία του με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με απόφαση των αρμοδίων αρχών έχει απαγορευτεί η κίνηση έξω από το κοινοβούλιο και δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας σε κανέναν να μετακινηθεί. Αντίστοιχα και όσοι πολίτες βρίσκονταν στο κέντρο της πόλης παραμένουν στο σημεία μέχρι νεοτέρας.

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζει πως η σκέψη του αυτή την ώρα είναι στις οικογένειες των θυμάτων και εκφράζει την ελπίδα να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές ανθρώπινες απώλειες.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/348759-Papademoyles-E-skepse-moy-ayte-ten-ora-stis-oikogeneies-ton-thymaton ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...