Παπανδρέου: Πιο επίκαιρο από ποτέ το «ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε»

«Το 2017, το σύνθημα των εκλογών του 2009 “ή αλλάζουμε, ή βουλιάζουμε” παραμένει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ», σημείωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ), Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας σε στελέχη του κόμματος.

Επέμεινε πως «λεφτά υπάρχουν, εάν χτυπήσουμε φαινόμενα φοροδιαφυγής, αδιαφάνειας, αναξιοκρατίας, κλειστών επαγγελμάτων, σπατάλης και γραφειοκρατίας που εμποδίζουν την υγιή επένδυση και πρωτοβουλία», και διερωτήθηκε: «Υπάρχει κανείς που να διαφωνεί με τη φράση, όπως εγώ την είπα το 2009 και όχι όπως με απάτη καιροσκόποι την “έκοψαν” και τη διαστρέβλωσαν». Προφανώς και δεν υπάρχει κανείς, ούτε όσοι την πολέμησαν, επισήμανε.

Επέκρινε την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για «ανίερη συμμαχία» που στόχος της είναι η απαξίωση της προσφοράς της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης, και σημείωσε πως μαζί το 2010 ύψωσαν την αντιμνημονιακή σημαία για μικροκομματικό συμφέρον.

Τόνισε ότι συμπληρώνονται δύο χρόνια «και αυτοί που ήρθαν ως εκπρόσωποι του καινούργιου αναπαράγουν όλες τις παθογένειες του παλαιού πελατειασμού που οδήγησε τη χώρα στην κατάρρευση». Προσέθεσε πως η κυβέρνηση στα δυο αυτά χρόνια προξένησε ζημιά και ανέδειξε νέες μεθόδους διαπλοκής και καθεστωτισμού στην πολιτική ζωή της χώρας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...