Πασκουάλ: «Να αντιδράσουμε…»

Ο Τσάβι Πασκουάλ υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να βγάλει αντίδραση αύριο κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Ο Καταλανός προπονητής αναφέρθηκε στο ματς με την «τσιμ μπομ» και τόνισε: «Πρέπει να αντιδράσουμε. Πρέπει να δείξουμε κόντρα στη Γαλατάσαραϊ ότι είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Οφείλουμε να είμαστε επιθετικοί και να παρουσιάσουμε την εικόνα που βγάλαμε πριν από το ματς με την Μπαρτσελόνα.

Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που ξέρουμε σε άμυνα και επίθεση. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έπειτα από την χειρότερη εμφάνισή μας στην Ευρωλίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ξεχάσουμε την Μπαρτσελόνα και να παίξουμε όπως πριν».

Ο Αντώνης Φώτσης από την πλευρά του χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το παιχνίδι.

Ο «Batman» μιλώντας στην πράσινη Media Day του αγώνα με την τουρκική ομάδα είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε καλοί στα εντός έδρας ματς και να πάρουμε τη νίκη που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια.

Πρέπει να παίξουμε καλά, για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Οφείλουμε να αντιδράσουμε και να αποδείξουμε, ο καθένας όσο μπορεί περισσότερο, τις πραγματικές μας δυνατότητες».

Ο Κρις Σίνγκλετον δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το… τέλειο ματς με αντίπαλο την Γαλατάσαραϊ.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ των Κυπελλούχων Ελλάδας αφού αρχικά τόνισε πως οι πράσινοι πρέπει να αποδείξουν ότι το ματς στην Βαρκελώνη ήταν μια κακή μέρα, αναφέρθηκε στον αγώνα με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν…

«Πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι το ματς με την Μπαρτσελόνα ήταν απλά μια κακή μέρα για εμάς. Όλες οι ομάδες έχουν κακές μέρες. Κόντρα στη Γαλατάσαραϊ θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί, να έχουμε συγκέντρωση και να ακολουθήσουμε το σχέδιό μας στην επίθεση και στην άμυνα. Θα πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς», ήταν τα λόγια του.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...